Hvordan virker rød gær ris i kroppen?

02/06/2011 by admin

Hvordan virker rød gær ris i kroppen?

Spise op

Rød gær ris (også kaldet kinesisk rød gær ris) har til at blive spist for at give sine kolesterol-sænkende fordele. Ifølge Dr. David Herber på Discovery Health, rød gær er ris ofte simpelthen drysses på toppen af fødevarer som tofu røre-yngel, fiskesauce eller Peking duck. Dr. Herber fastslår også, at synke 2,4 g kapsler vil også give den samme fordel (når det kombineres med afslutning rygning og spise mere fiber).

En gang i kroppen

Fordøjelse nedbryder rød gær ris, frigive en kemisk kendt som lovastatin, som er i en familie af kolesterol-sænkende kemikalier kaldet monocolins. Lovastatin er også den vigtigste ingrediens i sådanne receptpligtig høj-kolesterol medicin såsom Mevacor. Kombineret med mavesyren, er lovastatin brudt ned i beta hydroxy syre.

Bryde kæden

Beta hydroxy syre forstyrrer kroppens evne til at gøre enzym 3-hydroxy-3methylglutaryl-coenzym A reduktase (kendt som HMG-CoA reduktase). Standse HMG-CoA er vigtig, fordi enzymet er afgørende for at gøre mevalonsyre, som er afgørende for at gøre kolesterol. Uden HMG-CoA, kan ikke proteinkæder, der udgør kolesterol holde sammen, og falder fra hinanden.

Advarsel

Mange over-the-counter-produkter, der indeholder lovastatin er blevet forbudt af Food and Drug Administration siden 2007, fordi det ikke var bevist, at lovastatin er sikker til brug i den almindelige befolkning. Hvis der bruges imporperly, har lovastatin været kendt som årsag nyreskader. Lovastatin er nu kun tilgængelig i receptpligtig medicin. Spiselige rød gær ris er dog stadig lovligt.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com