Hvad er magnesiumoxid For?

01/26/2011 by admin

I året 1775, en kemiker fra Skotland anerkendt magnesium (Mg) som værende forskellig fra calcium efter sin vægt, og i 1808 Sir Humphrey Davy i England var først til at isolere den helt fra andre spørgsmål. Det er den 12. element på periodiske system af elementer. Dette element brænder i luften og producerer en strålende hvidt lys. Målrettethed mg er rigelige, men det er mest kendt som et værktøj til i brandbomber og et vitamin.

I kroppen

Den menneskelige krop kræver Mg, men det skal indeholde ilt for at få den sammensatte magnesiumoxid (MgO) for generelle nytte. Generelt bruger den menneskelige krop MgO for at opretholde passende Mg i kroppen. Det bruges til simple ting som fordøjelsesbesvær og for den normale funktion af muskler, nerver, blodlegemer, og selv dit hjerte. Det bruges som et mineraltilskud når blodprøve viser lavt beløb i kredsløbet.

Men ved at fastholde en afbalanceret kost, behovet for en MgO supplement er sjældne. For dem, der ønsker en afbalanceret kost og dem der ikke ved, hvad en afbalanceret kost består af, bør consulting madpyramiden udgivet af FDA dit første skridt.

Almindelige fødevarer, der indeholder Mg

Det kommer naturligvis ikke som tilsætningsstof i fødevarer som en kop sødmælk, som giver 6 procent af sin daglige værdi og 24 milligram. Nogle andre almindelige, dagligdags fødevarer, der indeholder Mg er sojabønner, nødder, jordnøddesmør, kartoffel, yoghurt, bananer og endda chokolade budding.

Spise en bred vifte af fuldkorn og bladgrøntsager hver dag vil hjælpe med at opretholde passende niveau og opbevaring

Forholdsregler

Mens Mg og MgO er tilsyneladende overalt--i fødevarer, human body, vitaminer og kosttilskud--er der sikkerhedsforanstaltninger, der skal betragtes som en overdosis og bestemt kontraindikationer samt.

Før du tager MgO kosttilskud, tale med din læge og fortælle ham om alle andre lægemidler, du tager, herunder over-the-counter (OTC) medicin af enhver art. Visse medicinske tilstande såsom nyresygdomme ikke klarer sig godt mens du bruger MgO, som er en af de vigtigste grunde til at konsultere en læge. Allergier og graviditet er også kontraindikationer.

Industriel anvendelse

Kommercielt, bruges Mg til et utal af programmer hovedsagelig på grund af dets iboende egenskaber. Det er er lidt tungere end aluminium og let bearbejdet, svejset, smedet eller støbt. Når blandet med aluminium og zink der legering anvendes til fremstilling motordele, hjul og endda visse dele af fly. Magnesium, når de blandes med andre stoffer, der bruges til at gøre raketter, missiler, bomber og bagage rammer.

På grund af den lysstyrke, der udsender når Mg udsættes for ilt, de anvendes ofte i pyrotekniske artikler eller fyrværkeri, flash pærer til kameraer og endda tilføjet til nogle missil og raket brændstoffer. Det hjælper i forebyggelse af korrosion, og bruges derfor på bunden af mest hvert skib.

Sidste ord

Ligesom mange elementer i periodiske system af elementer, Mg har en overflod af anvendelser, for det meste alle til gode formål men placeret i de forkerte hænder med den korrekte ved hvordan, det er meget farligt. Den vigtigste ting at vide om Mg og MgO er at forstå, hvad man skal bruge det til og de farer og fordele, der kommer med korrekt brug.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com