Oplysninger om Erosive esofagitis hos spædbørn

02/07/2011 by admin

Oplysninger om Erosive esofagitis hos spædbørn

Esofagitis er en tilstand, hvor spiserøret er betændt. Normalt er årsagen til erosive esofagitis reflukssygdom, som involverer gentagne opkastninger hos spædbørn. Mens en almindelig tilstand blandt spædbørn er der betingelser, der kan skyldes de erosive esofagitis er venstre ubehandlet.

Om

Erosive esofagitis hos spædbørn er gentagne, svær refluks. Mens halvdelen af alle spædbørn opkast gentagne gange i løbet af de første fire måneder, erosive esofagitis er en tilstand, der synes at være det normale "spytte op", men er faktisk en betingelse, der er mere alvorlig.

Fakta

Forhold såsom anæmi og hæmatemese kan skyldes erosive esofagitis. Undersøgelser viser, at en lille procentdel af spædbørn med erosive esofagitis har betingelsen, når de træder voksenalderen.

Symptomer

Opkastning er det vigtigste symptom på erosive esofagitis. Andre symptomer på denne tilstand, der er typiske for spædbørn omfatter nægter at spise, kræsenhed og anæmi.

Bryst mælk fordele

Babyer med erosive esofagitis synes at være faldet symptomer når fodret modermælk. Mange babyer, der kæmper med reflux er allergisk over for det protein, der findes i komælk. Ved at fodre barnet brystet mælk, allergi er elimineret, og symptomerne spreder.

Behandling

Behandling for erosive esofagitis omfatter fjernelse af koens mælkeprotein fra kosten af spædbarnet. Derudover fortykkelse formel med ris korn og holde barnet oprejst i en halv time efter fodring vil hjælpe med at reducere den opkastning forbundet med erosive esofagitis.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com