Eksempel på en sund spise Plan

05/29/2011 by admin

Eksempel på en sund spise Plan

En sund kostplan kan bestå af mange forskellige fødevarer. Det hele afhænger af dine præferencer og mængden kalorier bruges hver dag. En sund kost plan er generelt en, der omfatter en bred vifte af frugter og grøntsager, fuldkorn, protein og sunde fedtstoffer. Bør lægges vægt på forbruge friske, hele fødevarer samtidig reducere forarbejdede fødevarer. Nedenfor ideer til en sund spise plan indeholdende omkring 1.500 til 1.600 kalorier.

Morgenmad

Morgenmad giver mulighed for mange mad kombinationer. Undgå at komme ind i en morgenmad skure, og forsøge at være kreativ med de fødevarer, du vælger for at starte din dag. På et stykke af hele hvede toast eller en hel hvede tortilla, sprede 1 tbsp. en naturlig møtrik smør som peanut eller mandel og top det med én medium banan, skåret i skiver.

En anden mulighed er at kombinere 3/4 kop cremet græsk-style yoghurt med 1 kop friske bær, 2 tbsp. snittede mandler og støvregn med 1 tsk honning. Hvis æggene er mere din stil, Sauter 1 kop af zucchini med en 1/8 kop hakkede løg. Tilføje et helt æg med to æggehvider og klatre sammen. Serveres med et stykke af hele hvede toast.

Snacks

Formålet med at have en snack midt på formiddagen og eftermiddagen. Dette vil holde dig fra at blive alt for sulten og vil holde dit energi niveau hele dagen. Nogle muligheder omfatter 3/4 kop græsk-style yoghurt med en kop af frugt, 5 kopper af luft-poppet popcorn, 1/4 kop af ristet garbanzo bønner eller 1 kop gulerødder med 1/2 kop en yoghurt-baseret eller hummus dukkert.

Frokost

Frokost kan være en standard-type sandwich eller omfatter et varmt måltid som veggies og hele korn ris. Afbalancere protein med kulhydrat er nøglen. Idéer omfatter tun salat i en hel hvede pita med 1 kop af gulerod sticks side; en kalkun sandwich på hele hvede med 3 ounce af kød, salat, tomat og avocado med et æble; en salat med salat og arugula med 3 ounce af grillet laks eller kylling eller en quesadilla med 2 tbsp. af salsa, 1/2 kop bønner og 1/4 kop revet ost på en hel hvede tortilla.

Middag

Gøre middag spændende ved at prøve nye fødevarer. Overveje at grille 6 ounce af fisk som tilapia og tjener det med 1/2 kop kogt quinoa. Grill grøntsager såsom zucchini og majs, top 1/2 kop af vilde ris med grøntsager, omfatter 3 ounce af grillet kylling eller 5 ounce af grillet tofu. Nyd en sort bønne veggie burger på en hel hvede bolle med en grøn salat serveret med eddike og 1 tsk olivenolie.

Dessert

Du behøver ikke at fjerne en lejlighedsvis behandle i en sund kostplan. Herunder noget sødt i slutningen af dagen kan holde dig fra at føle berøvet. Vælg kogt frugt som ferskner eller grapefrugt drysset med 1 tsk honning. Har 1 ounce af 70% mørk chokolade, eller nyde 1/2 kop frisk is eller sorbet.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com