Hvordan til at holde indersiden af næsen fugtet

05/26/2011 by admin

Hvordan til at holde indersiden af næsen fugtet

Indersiden af næsen er foret med et tyndt lag af slim. Denne Slim hjælper fælde og bortfiltrere bakterier, snavs og andre partikler, der kan føre til infektioner, næseblod, allergier og forkølelse, hvis ikke fjernes. Laget slimhinder skal holdes fugtige for at fungere ordentligt. Hvis din næse tørrer ud, er der flere måder at rehydrere området.

Instruktioner

• Fyld nasal kunstvanding system med løsning som anvist i producentens anvisninger. De fleste systemer bruger saltopløsning til at rense de nasale passager. Typisk, en nasal skyl er udført ved at placere spidsen af den nasale flaske i det ene næsebor, lænede sig frem over en vask og tillader løsning til at rejse gennem næsen og ud ad andet næsebor.

• Tørre interiøret i næsen efter skylning. Forsigtigt blæse ene næsebor ad gangen i et væv. Undgå blæser aggressivt eller tvinger handlingen, fordi dette kan irritere området.

• Rulle en vatpind i vaseline eller nasal smøremiddel. Anvende et tyndt lag gelé på indvendige vægge af næsen. Det vil fugter huden og låse i fugt. Gøre dette to gange om dagen.

• Anbring en luftfugter eller vaporizer ved siden af din seng. Kør luftfugter, mens du sover for at tilføre fugt til luften. Varmeapparater og air-conditioning enheder trække fugt ud af luft, forårsager mange indendørs miljøer til at være meget tør. Modvirke tørhed ved hjælp af din luftfugter dagligt.

Tips & advarsler

  • Nasal kunstvandingssystemer kan købes på dit lokale apotek. De kommer i en bred vifte af stilarter, så spørg apoteket hvilken indstilling er bedst til dine behov.

Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com