Sundheds- og sikkerhedsinspektioner

02/04/2011 by admin

Medarbejderne omfattet af arbejdsmiljø og sundhedsloven kan forvente, at deres arbejdsgivere til at give et sikkert og sundt arbejdsmiljø. For at sikre, at, Occupational Health and Safety Administration (OSHA), sender det styrende organ, sundheds- og sikkerhedsinspektorer at inspicere arbejdspladserne. De arbejdsgivere, der overtræder nogen af OSHAS arbejdsmiljø regler kan nævnes og er nødt til at betale bøder.

OSHA historie

OSHA blev etableret i 1971 for at forhindre sygdomme, skader og dødsfald. Da OSHA blev oprettet, er arbejdsskader blevet skåret af 42 procent og antallet af erhvervsmæssige dødsfald med 62 procent.

Sundheds- og sikkerhedsinspektører

OSHA'S budget, som bestemmer mængden af personale OSHA har, varierer hvert år, sammen med antallet af sundheds- og sikkerhedsinspektorer, der OSHA kan ansætte. OSHA har en meget stor stab på over 2.000 mennesker, som omfatter mere end 1.000 inspektører. Hvert år OSHA gennemfører mere end 35.000 inspektioner. Derudover 26 stater køre deres egen sundhed og sikkerhed programmer og foretage deres egne inspektioner.

Inspektioner

OSHA har ret til at indtaste arbejdsplads for at foretage en inspektion. Kontrolløren kan også indtaste arbejdspladsen, hvis en sundhed og sikkerhed klage er blevet udstedt mod en arbejdsgiver. En arbejdsgiver har ret til at kræve, at kontrolløren har en faktiske arrestordre at inspicere arbejdspladserne, men når en inspektør giver arbejdsgiveren arrestordren, arbejdsgiveren skal sende til inspektion.

Sundhed og sikkerhed inspektion advarsler

Disse virksomheder og medarbejdere, der er citeret af sundheds- og sikkerhedsinspektorer under en inspektion skal advares om konsekvenserne. Nogle citater kommer med en advarsel fra OSHA, der giver arbejdsgiveren et bestemt tidsramme at lave sundhed eller sikkerhed oplag.

Kontrolløren kan også fine arbejdsgiver for erhvervsmæssig sundhed og sikkerhed krænkelser. Mængden af bøder eller sanktioner spænder fra $0 til $70.000, og afhænger af hvor alvorligt en medarbejder kan blive skadet som følge af sikkerhed overtrædelse.

Sundhed og sikkerhed anmeldelse

Arbejdsgivere skal give korrekt meddelelse til ansatte i alle sundheds og sikkerhedsregler og rettigheder. En arbejdsgiver kan gøre dette ved at sende et tegn eller en plakat på arbejdspladsen. En arbejdsgiver skal også giver en medarbejder med sin egen personlige kopi af hans sundhed og sikkerhed rettigheder efter hans anmodning. Arbejdsgivere kan få plakater og kopier af arbejdstagernes sundhed og sikkerhed rettigheder gennem OSHAS publikation office.

Misforståelser

Det er en misforståelse, som efter en inspektion foretages, arbejdsgiveren har ikke ret til at bestride rapporten afsagt af inspektøren. Hvis kontrolløren citerer en arbejdsgiver for en sundheds- og overtrædelse, har arbejdsgiveren ret til at bestride citation inden for 15 arbejdsdage efter, at der er udstedt en angivelse. En arbejdsgiver ønsker at bestride citation skal ske gennem Occupational Safety and Health anmeldelse Kommissionen.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com