Hvordan man rapporterer en dårlig Optometrist

04/05/2011 by admin

Vi har tillid til Optometrister med sundhed og pleje af vores vision. Hvis du bære briller eller kontaktlinser, ved du, at de fleste sundhedspleje planer kræver, at du besøger din optometrist årligt, hvis du ønsker at få en recept, er omfattet. En optometrist er dog også ofte den første sundhedspleje professionelle til at mærke et problem med sundheden for dine øjne. Disse fagfolk er licenseret af den stat, hvor de opererer. Din tilstands bestyrelse i optometri vil også høre klager om en optometrist.

Instruktioner

• Forsøg på at løse klagen med din optometrist.

• Samle alle dokumentation eller oplysninger om hændelsen samt det fulde navn, adresse og telefonnummer på din optometrist.

• Kontakte din tilstands bestyrelse i optometri for oplysninger om, hvordan til at indgive en formel klage. Kontakt foreningen af regulerende bestyrelser i optometri (Se ressourcer), som indeholder links til hver stat bestyrelsen af Optometri. De fleste klage processer kræver, at du udfylde en klageformular med optometrist's oplysninger, dine personlige oplysninger og en beskrivelse af hændelsen.

• Mail, fax eller indsende elektronisk klageformular i overensstemmelse med anvisningerne i din tilstands bestyrelse i Optometri.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com