Hvad er farerne ved hjælp af en forstøver?

04/03/2011 by admin

Hvad er farerne ved hjælp af en forstøver?

Selvom nebulizers kan være gavnlig i behandling af luftvejssygdomme, kan de også være farligt. Overforbrug kan føre til hjerte og nervesystem spørgsmål og at blive psykisk afhængige af protesen. Der er farer af nebulizer falder i hænderne på teenagere, der vil bruge det til at inhalere alkohol. Også, hvis du ikke korrekt rense din forstøver det vil tiltrække bakterier og mug og kunne føre til mere luftvejsinfektioner.

Forstøver defineret

En nebulizer er en lille elektronisk luftkompressor, der tager flydende medicin og forvandler det til en tåge, som derefter sendes op en lang slange i en ansigtsmaske. Modtageren af medicinen inhalerer det foglike stof ind i hans lunger. Vejrtrækning session kan tage op til 10 minutter at fuldføre.

Anvendelser af en forstøver

Nebulizers primære anvendelse er at levere inhalant medicin for luftvejssygdomme dem for ung eller for svag til at bruge en inhalator. Små børn har tendens til at have svært ved at trække vejret dybt ved brug af inhalatorer, eller de indånder på det forkerte tidspunkt og ikke får nok medicin i deres lunger. Ligeledes, hvis du har fuld lunger og er i stand til at trække vejret dybt, en forstøver hjælper med at levere medicin i mindre partikler end dem af en inhalator.

Psykologisk afhængighed

Nogle patienter, der bruger nebulizers for astma eller andre kroniske luftvejssygdomme blive psykisk afhængige af deres nebulizers. Disse patienter har tendens til at afholde sig fra går steder hvor de ikke kunne bringe eller bruge deres forstøver, bør de have problemer med vejrtrækningen.

Når det er sagt, har opfindelsen af den håndholdte nebulizer gjort det lettere for nogle personer at nyde flere aktiviteter, fordi de har en transportabel nebulizer tilgængelige skal de har brug for det.

Infektion

Face mask apparater bør taget fra hinanden og vaskes med varmt vand og sæbe efter hver brug, så lov til at dryppe tørre på en ren overflade. Nebulizers er tilbøjelige til at indsamle bakterier og skimmel fordi maskinen udsender en flydende tåge. Fordi du inhalere medicinen og eventuelle bakterier, der kan være på masken, kan forstøver faktisk forårsage en luftvejsinfektion.

Alkohol værktøj

Fordi en forstøver forvandler hovedsagelig medicin i en tåge, hvor det inhaleres og finder din blodet næsten øjeblikkeligt, er mange teenagere begyndt at bruge disse maskiner til at gøre alkohol til en tåge og således føler effekten meget hurtigere, end de ville, når man drikker alkohol. Da effekten sker så hurtigt, er det nemt for teenagere til at ende op med alkoholforgiftning.

Overmedicate

Når administration af medicin er dit ansvar, er det nemt at overmedicate hvis du ikke følger instruktioner. Med en forstøver, kan din læge bede dig at bruge den, når dine lunger følelse af mæthed. Men, nogle patienter tendens til at overmedicate, ved hjælp af medicinen i forstøver som en forebyggende medicin i stedet for en redning stof. Dette ses ofte hos patienter med astma, der bruger Albuterol, en bronchiale dilatatoren, i deres nebulizers. Overforbrug af Albuterol i nebulizers kan føre til hjertestop og centrale nervesystem spørgsmål som forhøjet blodtryk, nervøsitet, svimmelhed og hurtig puls.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com