Kompulsiv hudlidelse plukning

04/01/2011 by admin

Kompulsiv hudlidelse plukning

Kronisk hud picking er en psykisk lidelse, der manifesterer sig gennem fysisk adfærd resulterer i selv-lemlæstelse. Kompulsiv hud picking lidelse (CSP) omtales også som dermatillomania, patologiske eller patologiske hud plukning, neurotiske Ekskoriation og acne excoriee.

Tegn og symptomer

Kompulsiv hud picking (CSP) er en bevidstløs, repetitive opførsel der resulterer i ødelæggelse af huden og betragtes som en form for selv-lemlæstelse. Denne funktionsmåde normalt indebærer plukning og ødelæggelse af sund hud i ansigtet, men kan omfatte andre områder af kroppen. Hud er normalt samlet på af en person med deres fingre eller negle, men andre instrumenter såsom pincet og nåle kan anvendes.

Advarsel

CSP kan føre til en række fysiske sundhed-relaterede spørgsmål såsom ardannelse, infektion og potentielle vansiring.

Psykiske betingelser at ledsage CSP

Denne lidelse, også kaldet dermatillomania, typisk findes og er forbundet med flere andre psykiske lidelser som obsessiv-kompulsiv sygdom (OCD), body dysmorphic disorder (BDD) og affektive sindslidelser og angst lidelser.

Diagnose

Mange mennesker indser ikke denne betingelse er psykologiske og ikke relateret til tilstand af huden. Diagnosen skal stilles af en læge eller mental sundhed professionel.

Behandling

Når en professionel diagnose af dermatillomania er foretaget af en kvalificeret sundhed professionelle, kan behandlingen involvere medicin og psykoterapi. Målet i psykologisk behandling er at ansvarliggøre enkelt ubevidst adfærd og ændre dem.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com