Kreative anvendelser for yoghurt

09/08/2010 by admin

Kreative anvendelser for yoghurt

Yoghurt indeholder "gode" bakterier kaldet probiotika. Probiotika støtte fordøjelsen og immunforsvaret. Yoghurt indeholder også animalske proteiner, calcium, kalium, magnesium og vitamin B-2 og B-12. Mens det er bevist, at spise yoghurt fremmer generelle sundhed og velvære, er der mange uventede aktuelle anvendelser for yoghurt.

Acne

Brug yoghurt til bekæmpelse af acne. Gnid 1 tsp. plain yoghurt op på en frisk vasket og tørret ansigt, som om anvende lotion. Mulighed for yoghurt til helt absorbere ind i din hud. Med løbende brug, din hud vil føles strammere og pletter vil forsvinde.

Gær infektion

Behandle en gær infektion med yoghurt i stedet for dyre over-the-counter medicin. Coat en tampon med almindelig, upasteuriseret, usødet yoghurt før indsættelse. Holde tampon i for et par timer og gentage processen. Brug yoghurt dyppet tamponer i op til fem dage, eller indtil symptomerne forsvinder. Douching jævnligt med en blanding af yoghurt og vand kan også hjælpe med at bekæmpe en gær infektion.

Skæl

Kur skæl opbygning med yoghurt. Vask dit hår og anvende en kop almindelig yoghurt til din hovedbund. Forlade yoghurt til at suge ind i din hovedbund i 15 minutter og skyl derefter grundigt. Gentag processen over flere dage og din skæl bør forsvinde.

Toenail svamp

Kæmpe toenail svamp med yoghurt. Gnid almindelig yoghurt ind på en inficeret toenail. Lad yoghurt suge ind i neglen natten over. Gentag programmet yoghurt, indtil svampen er væk.

Solskoldning behandling

Lindre smertefulde solforbrændinger ved at anvende 1/2 kop plain yoghurt direkte på området brændte. Bland aloe vera i yoghurt til støtte smertelindring.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com