Sådan Stop hjertebanken, der vare 2 dage

09/26/2010 by admin

Sådan Stop hjertebanken, der vare 2 dage

Hjertebanken er ikke ualmindelige og de er oftest ufarlige. Det kan føles som om dit hjerte sprang et beat eller "fløj", eller som om dit hjerte slår for hurtigt. Mens en lejlighedsvis hjertebanken ikke er generelt et problem, hvis du har oplevet dem i to dage eller længere, se din læge. Du kan have en underliggende medicinsk tilstand, der kræver behandling, såsom en overaktiv skjoldbruskkirtel eller en ventil hjertesygdomme. Hvis medicinske tests klare dig i et mere alvorligt problem, kan din læge anbefale hjem behandling for at undgå udløser, som stress eller nikotin.

Instruktioner

• Opretholde et referat af når du oplever hjertebanken og hvor længe de varede over to dagene du oplevet dem. Angive din aktivitet på tidspunktet, som om du træner eller hvis de opstod efter at have spist.

• Bring din post med din læge. Har hjertebanken for to dage kan være årsag til bekymring, især hvis du aldrig har oplevet hjertebanken før, eller hvis du er i risiko for hjertesygdomme. Risikofaktorer kan omfatter diabetes og forhøjet kolesterol. Din læge kan bestille tests for at fastslå årsagen til din hjertebanken og udvikle en behandlingsplan. Hvis du har ingen underliggende medicinske tilstande, kan hjem behandling arbejde for dig.

• Diskutere din medicin med din læge, herunder håndkøbsmedicin og naturlægemidler kosttilskud. Nogle lægemidler, såsom lægemidler for højt blodtryk, forkølelse, astma og kost piller, kan forårsage hjertebanken. Rekreative stoffer som kokain kan også resultere i en unormal hjerterytme. Hvis et stof kan være skyldige, samarbejde med din læge for at finde ud af en alternativ behandling.

• Afslut rygning, hvis du bruger tobak. Nikotin kan forårsage hjertebanken.

• Begrænse eller udrydde dit koffeinindtag. Dette omfatter koffeinholdige te samt chokolade og kaffe.

• Lette din angst og stress, som kan bidrage til hjertebanken. Prøv at udøve eller tage en meditation klasse. Hvis du gennemgår en vanskelig begivenhed i dit liv, kan du overveje at tale med en terapeut.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com