Hvordan man laver en vægtet tæppe

01/20/2011 by admin

Vejede tæpper bruges til at bidrage til en afslappende tilstand, som kan fremkalde søvn hos visse personer. Vejede tæpper var designet til at skabe pres stimulation, som tilskynder til produktion af neurotransmitteren serotonin. Serotonin hjælper med at berolige hjernen, lindre følelser af angst eller stress, medvirken i kroppen for at opnå en god nats søvn. Brugen af vejede tæpper stigende i popularitet, gavn for dem, der lider af søvnløshed, rastløse ben syndrom, autisme, Aspergers syndrom, Attention Deficit Disorder (ADD) og bi-polar lidelse. De kan købes pre-made eller du kan lave din egen derhjemme, justere vægt passer til dig.

Instruktioner

• Skåret dit stof i ensartet firkantede stykker og pin dem til en af tæpper, placere dem alle på samme side.

• Sy stof stykker på plads, sy dem til tæppe på tre sider og forlader toppen åbent, effektivt dækker en af tæpper med lommer.

• Bestemme mængden af vægt du ønsker dit tæppe til at have. Du bør tilføje mellem 5 og 15 procent af kropsvægten af brugeren. For eksempel, hvis den person, der planlægger at bruge tæppe vejer 120 pounds, tilføje 6 til 18 pounds af vægt.

• Måle den vejede materiale til nem at håndtere intervaller, placere ¼ til ½ pund af materiale i plast opbevaringsposer. Forsegle tasker, presser på for at fjerne så meget luft som muligt.

• Indsæt poser i tæppe lommer og derefter tilføje en strimmel velcro til pocket toppe. Dette vil gøre det muligt for dig at nemt åbne eller lukke lommer og justere mængden af vægt i tæppet eller fjerne vægte for hvidvaskning af.

• Placer det andet tæppe på toppen af først. Sy dem sammen på tre sider, forlader en side åben. Sted Velcro langs den åbne side af tæppet, giver dig adgang til interiør og vægte.

Tips & advarsler

  • Kontakt din primære sundhedspleje udbyder eller en ergoterapeut før tilbyder dit barn en vægtet tæppe. De kan hjælpe dig med at bestemme mængden af behov og passende brug af denne type værktøj.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com