Hvordan kan jeg sammenligne Diclofenac natrium og Mobic?

05/01/2011 by admin

Hvordan kan jeg sammenligne Diclofenac natrium og Mobic?

Diclofenac natrium og Mobic tilhører en klasse af lægemidler kendt som non-steroide anti-inflammatoriske lægemidler eller NSAID, hvilket betyder, at de ikke indeholder kortikosteroider. Ifølge MedicineNet.com, begge medikamenter lindre smerter og hævelse, og anvendes til behandling af hovedpine, atletiske skader og mild til moderat smerte. Mobic og diclofenac natrium også bekæmpe stivhed, hævelse og smerter forårsaget af gigt betingelser. Selv om begge medicin er i samme stof klasse, er der nogle forskelle at være opmærksom på når du vælger, hvilken behandling der passer til dig.

Instruktioner

Instruktioner

• Søg efter velrenommerede steder såsom Centers for Disease Control, om både narkotika og den måde, de arbejder. Lægens Desk Reference er også et godt sted at søge efter Lægemiddelinformation. Skrive noter om hver medicin og forberede en kort liste af spørgsmål eller bekymringer, du har om enten narkotika.

• Ringe eller besøge din læge for at diskutere de oplysninger, du har indsamlet. Der henvises til din liste, og stille spørgsmål om den tilstand han behandler du for, såsom som medicin er mere effektive for din tilstand. Læger sætter pris på dig at gøre dit hjemmearbejde, så være vidende om både medicin og deres virkninger en gang inde i din krop.

• Fortæl lægen din komplet sygehistorie og alle andre betingelser, som du tager medicin. Selv om begge stoffer har lignende fordele, kan den medicin, de interagerer med være anderledes. Informere din læge for en over the counter medicin eller naturlægemidler kosttilskud du tager, da disse kan også interagere med NSAID medicin.

• Kender den bedste måde at tage diclofenac natrium eller Mobic når du og din læge beslutter, hvilken der er bedst for dig. Drugs.com anbefaler at spise et lille måltid før du tager Mobic eller diclofenac natrium, da begge kan irritere din mave, øge dine chancer for at udvikle et sår. Spørg din læge, hvis tilføjer en syreneutraliserende som en forebyggende er en god mulighed for dig.

• Monitor for bivirkninger efter indtagelse af NSAID ordineret af lægen. Mobic og diclofenac natrium bære en amerikansk mad og medicin Administration advarsel om, at de øger risikoen for hjerteanfald og slagtilfælde; Vær opmærksom på eventuelle alvorlige symptomer såsom smerter i brystet, åndenød eller utydelig tale. Alvorlige mavesmerter, opkastning af blod og gulfarvning af øjne er også alvorlige bivirkninger og bør behandles straks ved nødsituation personale.

• Rapportere tilbage til lægen hvordan medicinen virker for dig. Hvis en recept ikke er effektiv i behandling af din tilstand, prøve en anden medicin i familien non-steroide anti-inflammatoriske, da hver enkelt virker på en anden måde. Mobic og diclofenac natrium er bare to af de mange NSAID tilgængelige.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com