Fordele og ulemper af Xylitol tyggegummi

07/06/2011 by admin

Xylitol er en sukker alkohol, der er en all-naturlige sukker stof. De Food and Drug Administration stater, der poster indeholdende sukker alkohol kan fremmes som produkter, der ikke fremme huller i tænderne og er blevet godkendt i mere end 25 år. Xylitol tyggegummi er blevet meget populært at fremme tandsundhed og er ofte anbefalet af tandlæger.

Dental fordele

Xylitol tyggegummi er gavnlige i at beskytte tænderne mod huller i tænderne ved at reducere mængden af bakterier i munden. Det virker som en stødpude mellem tænderne og syre effekter. Det øger også spyt produktion i munden, som hjælper med at vaske ud bakterier.

Antibakterielle fordele

Xylitol er basisk (hvilket er modsat af syre). Det gør din mund et svært sted for bakterier at trives eller vokse i.

Øre fordele

Ifølge The Sweet mirakel af Xylitol af Fran Gare, N.D. og Reesa Sokoloff, M.S. R.D., en undersøgelse viste en 40 procent nedgang i forekomsten af mellemøret infektioner.

Overvejelser

Spise store mængder af Xylitol kan have en afførende virkning.

Fun Fact

Ifølge David Albert, tandlæge, mph, lektor i klinisk tandpleje på Columbia University College of Dental Medicine, "udtrykket 'sukker alkohol' refererer til deres kemiske make-up, men de ikke rent faktisk indeholder alkohol."


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com