Hvordan man lærer et slankeprogram

03/16/2011 by admin

Hvordan man lærer et slankeprogram

Flere amerikanere er overvægtige i dag end nogensinde før. Ingen stat havde en fedme sats overstiger 25 procent, men 33 stater i 1996 gjorde for 2009. Det er klart, en epidemi forekommende. De fleste mennesker, der er overvægtige erkende at de ville foretrække at kaste ekstra pounds, men efter et vægttab rutine kan være vanskelige og nedslående. Heldigvis der findes måder at lære og vedligeholde en rutine uden at brænde før at nå dine mål.

Instruktioner

• Arbejde med en personlig træner. Personlige trænere er velbevandret i vægttab, hjælpe utallige personer med nå deres mål hvert år. Da en ordentlig vægttab rutine omfatter både kost og motion, er det vigtigt at arbejde med en person, der forstår begge disse elementer. Mange mennesker også vælge for at arbejde med ernæring specialist, fordi god ernæring er en af de grundlæggende elementer i vægttab og en sund livsstil.

• Deltage i en vægt-tab støttegruppe. En støttegruppe består af ligesindede enkeltpersoner kan give opmuntring du skal bære ud dit program. Vægttab støttegrupper kan hjælpe dig med at sætte mål og holde fast i din rutine. Disse grupper tilbydes gennem en række forskellige institutioner, som kirker, skoler og community Centre.

• Læse bøger afsættes til vægttab og sund livsstil. Læsning giver dig mulighed at lære og internalisere de mange begreber af vægttab i dit eget tempo, så anmeld materialet efter behov. Mængden af litteratur om dette emne er forbløffende; Vælg en bog, der er rettet mod begyndere, fordi først forsøger at absorbere alt for mange detaljer på kan være overvældende.

Tips & advarsler

  • I stedet for at spise tre store måltider om dagen, bestræbe sig på at spise fem små portioner af mad.
  • Drik rigeligt med vand når du træner for at forblive hydreret.
  • Overdriv ikke; tage din slankeprogram på et moderat tempo, justere for at undgå udbrændthed. At miste et pund eller to anses om ugen for sund.
  • Altid konsultere en læge før du begynder et vægttab eller fitness program.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com