Måder at forlænge livet

03/10/2011 by admin

Måder at forlænge livet

Vi er kommet langt med at finde ud af måder, hvorpå vi kan forlænge vores liv gennem årene. Flere undersøgelser har været udført for at vise, at selv den simpleste ting kan hjælpe dig med at undgå kommer til en alt for tidlige død. At sætte disse simple praksis ind i dit liv vil ikke garantere et længere liv, men de også vil ikke gøre dit liv noget kortere.

Spise sundt

En af de største faktorer til at leve et langt liv er at se, hvad du spiser. Fedme har vist sig at føre til diabetes, hjertesygdomme og kræft (Se Reference 2). Langsomt på de dårlige fødevarer og om fornødent søge en kvalificeret ernæringsekspert. Også, spise masser af frugt og grøntsager, da undersøgelser har vist, at fødevarer med højt antioxidanter hjælpe med at bekæmpe sygdomme og forlænge livet (Se Reference 1).

Motion

Har en aktiv livsstil er også en vigtig faktor til at forblive sunde og dermed udvide dit liv. Så lidt som 30 minutter om dagen kan hjælpe. Gå en tur i morgen eller ramte gym efter arbejde. Køre rundt med dine børn eller børnebørn. Der er mange måder du kan faktisk gøre udøve sjov. Hvis du har råd til det, tænke leje en personlig træner, hvis du er tabt, hvor du skal begynde.

Eje en Pet

En undersøgelse udført i 1980 viste, at pet ejere faktisk havde en 28% bedre chance for at overleve et hjerteanfald end dem uden kæledyr (Reference 2). En pet kan også hjælpe med reducere stressniveauet og tillade dig at være mere aktiv via kører og gå din dyr ven.

Tænk positivt

En anden undersøgelse udført i 2002 af Mayo Clinic viste, at positive mennesker reduceret deres chance for en tidlig død med 50% (Se Reference 2 & 3). Den måde du tror kunne virkelig dræbe dig. Den vigtigste begrundelse er, at pessimisterne altid kan have en dårlig syn på deres sundhed, karriere fremskridt og andre liv faktorer, som kan føre til depression og en kompromitteret tilstand af velvære.

Være sociale

En person, der er socialt forbundet er vist at have mindre niveauer af stress, så en der er isolerede (Se Reference 3). Venner kan bidrage til at mindske stress af at have det sjovt dage ud og også tillidsfuld i dem, når du er stresset. Stress er en stor faktor, når det kommer til barbering år off af liv.

Stoppe med at ryge

Hvis du er ryger, er det bedste du kan gøre for dig selv at slippe af cigaretterne. Rygning har vist sig at forårsage alle slags sundhedsmæssige problemer og endda døden. Hvis du ikke er en ryger, ikke starte.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com