Retmæssige behandling for følelsesløshed i karpaltunnel

10/20/2016 by admin

Karpaltunnelsyndrom er forårsaget af kompression af medianindkomsten nerve i håndleddet. Der er behandlinger til at lindre smerter og følelsesløshed, men nogle er udokumenterede.

Årsager

Karpaltunnelsyndrom er typisk forårsaget af gentagne bevægelser, såsom en lang periode med brug af computeren. Det skrider frem fra indledende prikkende fornemmelser i fingrene til smerte og svaghed i dit håndled og hånd, ofte breder sig ind i armen.

Henstilling

Resten kan anbefales som en første kursus i behandling, i henhold til den nationale Institut for neurologiske forstyrrelser og slagtilfælde (NINDS). En skinne kan være nødvendigt at holde håndleddet immobiliseret i denne periode.

Retsmidler

Ikke-receptpligtige retsmidler omfatter brug af non-steroide anti-inflammatoriske lægemidler (NSAID), såsom aspirin eller ibuprofen og køleelementer i løbet af de første par uger. Dette kan være alt, hvad der er nødvendigt til at afhjælpe nerve kompression, som er mild. For betændelse og smerter, siger deres læge kan ordinere kortison indsprøjtninger, Cedars-Sinai sundhedssystem.

Kirurgi

Kirurgi kan være nødvendig – efter noninvasive metoder har undladt — til helt løse dine symptomer. Kirurgen kan bruge et endoskop for at skære den ligament, der komprimerer nerven, rapporterer de Mayo Clinic.

Alternativer

Ifølge Mayo Clinic, at tage vitamin B6 og praktiserer yoga kan give nogle lindring for karpaltunnelsyndrom, men behandlingsformer af tvivlsom værdi omfatter kiropraktik, ultralyd og magnetisk terapi.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com