Hvordan man opbygger selvværd & blevet en stærkere Person

03/14/2011 by admin

Hvordan man opbygger selvværd & blevet en stærkere Person

Opbygning af dit selvværd tager praksis, men det kan opnås ved næsten alle. Lære at værdsætte dig selv er et vigtigt livsfærdighed, der vil oversætte til succes for dig, både personligt og professionelt. Opbygning af din selvtillid vil gøre dig en stærkere person og kan hjælpe dig i møde livets daglige udfordringer.

Instruktioner

• Stoppe dine negative tankemønstre, især om dig selv og dit liv. Tænker negative tanker om dig selv kan blive en selvopfyldende profeti, som hvad du mener for at være sandt om dig selv - selvom det ikke er sandt – til sidst bliver din virkelighed. Udskift dine negative tanker med positive bekræftelser til at opbygge din agtelse og tillid.

• Fokus på dine styrker og hvad du udmærke sig ved. Bygge på dine styrker hjælper dig med at betale opmærksomhed til din positive kvaliteter, en nødvendighed for højt selvværd. Tage på aktiviteter eller projekter, som kræver du at bruge dine stærke sider, så du kan se, hvordan du gør en forskel i verden; Dette vil hjælpe dig til at føle dig bedre Tilpas.

• Brug fejl som læring oplevelser. Alle begår fejl, men du kan lære fra dem ved at regne ud, hvor du gik galt, og hvordan du kan ændre det næste gang. Med fokus på de negative aspekter ved en fejl vil kun tjene til at nedbringe dit selvværd; regne ud, hvad du kan lære af fejlen vil hjælpe dig til at prøve hårdere næste gang.

• Stop gøre generaliseret eller absolutte udsagn om dig selv, såsom "Jeg altid mislykkes" eller "Jeg vil aldrig beløbe sig til noget." Disse typer af negative udsagn vil fortsætte med at bringe dig ned og sænke dit selvværd. I stedet tænke på gange da du var i stand til at lykkes på en opgave eller en tid du opnået et mål, du angiver for dig selv; Dette vil opdrage dit selvværd og gøre dig en stærkere person.

• Få involveret i aktiviteter, der gør du føler bedre om dig selv. Hvad gør du og andre føler godt vil øge dine følelser af selvværd og gøre dig stærkere. Frivillig på et suppekøkken, hjælpe et familiemedlem i nød eller rydde op dit skab. Noget, der gør du føler mere positivt vil styrke dit selvværd.

• Lav en liste over de kvaliteter, du vil ændre om dit liv eller situationer du er utilfreds med. Skriv ned hvordan du ønsker at ændre disse elementer og hvordan du planlægger at gøre det. Giv dig selv en frist til at udføre disse opgaver. Lille, men opnåelige mål vil hjælpe dig føle sig bedre om dig selv og hjælpe dig med at gøre, hvad du mener er nødvendige ændringer i dit liv.

• Har et støtte system i stedet for når gange får hård. Alle vil have off dage når de føler sig dårligt om sig selv; tale med en nær ven eller et familiemedlem vil hjælpe dig med at huske, at du er en fantastisk person og har vidunderlige kvaliteter. En god snak med en ven kan bygge dig op, når du er følelse nede og give dig tilbage din personlig styrke.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com