Rød gær ris ekstrakt for kolesterol reduktion

01/17/2011 by admin

Rød gær ris ekstrakt for kolesterol reduktion

Rød gær ris er ofte anvendes til behandling af kolesterol. Rød gær ris er et produkt af gær dyrket på ris, og de deraf følgende forbindelser er kendt som monacolins. Undersøgelser har vist, at monacolins er i stand til at reducere total kolesterol, low-density lipoprotein (eller LDL, det "dårlige" kolesterol) og triglycerider. Rød gær ris kan spises alene, som det ofte er i Kina; men de fleste patienter i USA forbruge rød gær ris ekstrakter i kapselform.

Virkningerne af rød gær ris ekstrakt

Patienter, der lider af forhøjet kolesterol er ofte ordineret statiner af deres læger. Statiner er kraftfulde kolesterol-sænkende medicin at arbejde ved at blokere et stof, kroppen har brug for at gøre kolesterol. De kan også hjælpe kroppen opsuget kolesterol, der er akkumuleret på arterievæggene, hvilket hjælper med at forhindre blokering i blodkarrene. Selvom rød gærekstrakt sælges primært i helsekost butikker som et supplement, det i virkeligheden indeholder en kraftfuld statin---lovastatin---hvilket betyder, at det fungerer som et lægemiddel snarere end et supplement. I virkeligheden, lovastatin er fremstillet af Merck og markedsføres som en receptpligtig medicin. Derfor, dem, der bruger rød gærekstrakt skal praksis ekstrem forsigtighed, da de normalt ikke under en læge pleje som dem, der tager receptpligtig statiner. Også, fordi rød gærekstrakt anses et supplement, det er ikke reguleret af Food and Drug Administration. Som et resultat, kan niveauer og tilsætningsstoffer i flasker af røde gærekstrakt variere meget fra producent til producent.

Forsigtighed tilrådes også fordi statiner kan forårsage bivirkninger såsom leveren skade og muskel problemer. (Patienter med leverskader og gravide kvinder bør undgå dem..) Statiner er generelt ordineres til patientens levetid, da stoppe dem kan forårsage kolesterol til at stige. Det er derfor vigtigt at være under en læges pleje for ordentlig overvågning.

Den største fordel ved at tage rød gærekstrakt er omkostningerne; rød gærekstrakt er typisk langt mindre dyre end recept statiner. Dog er statiner ikke ordineret af alle læger, der kan også behandle højt kolesteroltal med foreskrevne kostændringer, alternativ medicin, motion eller næringsstof kosttilskud. Som et resultat, anbefales en komplet evaluering af en læge før du begynder en rød gær extract regime.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com