Tips på at reducere vægten med sunde kostvaner

06/18/2011 by admin

Tips på at reducere vægten med sunde kostvaner

Der er mange metoder til at tabe sig, nogle mere effektive end andre. Fad kostvaner og mirakel piller er i overflod tilsyneladende overalt du tænder, men de vise sig ofte ineffektiv, uholdbare og endda skadeligt for dit helbred. Den grundlæggende forudsætning for at reducere din vægt er enkelt: for at tabe sig, skal du brænde flere kalorier end du indtager. Dette er lettere sagt end gjort, men med et par forsigtige ændringer til din kost, kan du tage pounds off, stadig nyde lækre måltider og selv begynder at føle bedre på andre måder.

Mængde

En almindelig fejl, som folk gør er at de er nødt til at helt at opgive de fødevarer, de elsker. Men ved at bremse frådseri og omfavne moderation, dette behøver ikke at være tilfældet. Et udsnit af pizza behøver ikke at være tabu, så længe at ét udsnit ikke forvandle til et hele pie. Spis langsomt for at give din hjerne tid til at indse, at din mave er fuld, og din mund mere tid til at nyde, hvad du spiser. Jo hurtigere du spiser, jo langsommere denne besked får på tværs og mere overskydende kalorier du forbruger.

Kvalitet

Lægge op på næringsrige fødevarer for at begrænse din fristelser. Kort sagt, mere fuldt ud du er, de mindre sulten, du vil blive når du kommer på tværs af usunde fødevarer. Anbring ingen begrænsning på hvor mange frugter eller grøntsager du spiser. Udfordre dig selv ved at sige "Hvis jeg spiser dette hoved af broccoli og stadig ønsker et kransediagram, så jeg kan have en." Chancer er, du ikke vil wienerbrød og vil føle stor. Økologiske mejeriprodukter, magert kød, æggehvider og skaldyr anbefales for de bedste resultater.

Vaner

Mange mennesker kan tabe sig med en midlertidig plan, men de fleste finde, at holde det er den sande udfordring. Når du begynder at ændre dine spisevaner, begynde at observere og identificere din udløser for usunde spisevaner. For eksempel, for nogle mennesker er kedsomhed en førsteklasses grund til at forkæle dig selv. Du ønsker at mere end behandling af symptomerne, ønsker du at finde en kur ved at vedtage en bedre sæt af vaner, der vil vare dig en levetid og producere langsigtede resultater.

Konsistens

Holde dine kalorier jævnt fordelt ved at spise tre square måltider om dagen, sammen med et fornuftigt mellemmåltid. Spise små, regelmæssig måltider passer vores evolutionære vaner. For eksempel, hvis du springer et måltid, fortæller din krop selv, at det begynder at sulte, dit stofskifte går i stå og du vil efterfølgende lagre den næste måltid som fedt i stedet for at konvertere det til energi.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com