Hvad er årsagerne til ukontrolleret Glucose niveauer?

06/12/2011 by admin

Hvad er årsagerne til ukontrolleret Glucose niveauer?

Ifølge den amerikanske Diabetes Association (ADA), påvirker ukontrolleret (sukker) glukoseniveauer millioner af mennesker i USA. Der er en række årsager til ukontrolleret glucose niveauer, men de alle center på kroppens evne til at effektivt processen glucose og/eller producerer insulin.

Hypoglykæmi

Hypoglykæmi opstår, når en person blodsukker falder for lavt. En almindelig årsag er, hvad der betegnes som en insulin reaktion er ifølge ADA. Hvis en diabetiker person administreret for meget insulin, en insulin reaktion kan forekomme.

Præ-diabetes

Pre-diabetes sker, når en persons blod glucose niveauer er forhøjede over det normale, men ikke på et niveau højt nok til at blive betragtet som diabetiker. ADA anslår, at 57 millioner mennesker i USA har præ-diabetes.

Diabetes

Diabetes er en sygdom relateret til glukose intolerance, hvilket resulterer i høje blodsukkerniveauer. Type 1 diabetes er forårsaget af ødelæggelse af pancreas beta celler, som producerer insulin. Type 2 diabetes er typisk karakteriseret ved insulinresistens, der kan udvikle sig til tilstanden af svigt i bugspytkirtlen til at producere insulin.

Risikofaktorer

Forebyggelse af diabetes er den bedste måde at undgå ukontrolleret blodsukkeret. Ifølge ADA omfatter diabetes risikofaktorer fedme, præ-diabetes, slægtshistorie, stillesiddende livsstil, højt blodtryk, højt kolesteroltal, og at have svangerskabsdiabetes under graviditet

Overvejelser

Nøglen til at undgå langsigtede komplikationer af ukontrolleret blodsukkerniveauet er at fokusere på forebyggelse, samt stram diabetes kontrol. Dette omfatter, opretholde en sund kropsvægt og regelmæssig motion.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com