Behandling for Blastocystis Hominis infektion

03/03/2011 by admin

Blastocystis hominis er en parasit, der kan findes i afføring af raske mennesker og hos patienter med gastrointestinale problemer såsom diarré og mave smerter. Blastocystis kan forblive i tarmene i måneder eller endda år. Det er ikke indlysende, hvordan parasitten spredes men er fundet overvejende i områder med utilstrækkelig sanitære forhold og personlig hygiejne.

Symptomer

Symptomer, der kan være forbundet med blastocystis hominis er mavekramper, diarré, kvalme, oppustethed, overskydende gas, anal kløe og træthed. Diarré kan føre til dehydrering, så du bør konsultere din læge, hvis disse symptomer sidste tre eller flere dage.

Diagnose

En afføringsprøve er normalt taget over en tre-dages periode. Prøverne er testet for parasitter og deres æg. Hvis afføringsprøve ikke viser tegn på en parasit, din læge kan anmode om og endoskopi. Testen omfatter et rør indsat i dit rektum eller ind i din mund til at lede efter årsagen til dine symptomer. Din læge kan også bestille blodprøver for at kigge efter antigener og antistoffer. Din krop vil forsøge at bekæmpe ethvert parasitære infektioner, så antigener og antistoffer vil danne og laboratoriet kan påvise parasitter ansvarlig. En CT eller MR-scanning kan være anmodet om hvis parasitten er forårsager hævelse eller ardannelse i indre organer.

Behandling

Blastocystis hominis er normalt behandlet med antibiotika såsom Flagyl eller en kombination af stoffer som Bactrim og Yodoxin. Svar af disse medikamenter varierer fra hver person, så hold din læge informeret hvis du ikke kan se nogen forbedring.

Forebyggelse

Forebyggelse af blastocystis hominis og andre parasitter kan ske, hvis visse forholdsregler der bruges, når du rejser til høj-risiko lande. Ikke Spis utilstrækkeligt kød eller fisk, upasteuriseret mælk eller is, mad fra gadesælgere og frugter som bær eller druer og salater. Spise fødevarer, der er kogt igennem og serveres varm og frugter, som du kan skræl som bananer og appelsiner. Ikke drikke vand fra hanen og holde munden lukket, når brusebad. Bruge flaske vand at drikke og til at børste dine tænder. Sodavand og øl bør være sikkert i deres oprindelige beholder, så længe du bryde forseglingen dig selv. Vask dine hænder ofte og altid efter toiletbesøg eller ændre en ble. Hvis en vask facilitet ikke er tilgængelig, skal du bruge en hånd sanitizer.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com