Hvad er fordelene ved Lycopodium?

03/07/2011 by admin

Hvad er fordelene ved Lycopodium?

Kendt af sin fælles navne af Ulvefod, Wolfs klo, ræv hale, kører Pine, og Lambs hale og indfødte både Nordamerika og Europa, er Lycopodium en evergreen plante, der er blevet givet som en homøopatisk middel mod gigt, fordøjelsessystemet ordrer, nyresten og væskeophobning siden middelalderen.

Indikationer

Lycopodium kan bruges til behandling af fordøjelsesproblemer som forstoppelse, oppustethed, kvalme, halsbrand, og blødning hæmorider. Det kan også bruges til at behandle en udvidet næsegrus og blod i urinen. Hudirritationer såsom psoriasis og nældefeber kan også behandles med Lycopodium.

Kræftbehandling

En undersøgelse, der vises i Asian Pacific Journal kræftforebyggelse i 2007 viste at Lycopodium hæmmes dannelsen af lunge tumor knuder i mus. Forskere mener, at nogle homøopatiske midler, herunder Lycopodium, enten aktivere eller deaktivere visse gener på molekylært niveau.

Angst

Lycopodium kan hjælpe personer lider af præstationsangst og kunne hjælpe børn lider af angst ledsaget af sengevædning.

Forberedelse

Sporerne er høstet i løbet af sommeren ved at klippe spidser af evergreen plante og ryster dem. De er derefter dyppet i alkohol i en uge eller længere, før bliver filtreret for at opnå tinktur.

Andre anvendelser

Lycopodium har også været brugt i fyrværkeri på grund af dens brændbarhed og som en ydre belægning for piller på grund af dens sporer vandtæthed.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com