Hvad vitaminer er i Granatæbler?

03/04/2011 by admin

Granatæble er faktisk en bær med en tæt hud. Det er røde i farven og indeholder over 600 frø. Det er spist rå, og det er også nydes som en juice, sirup, krydderi, likør, syltetøj og relishes. Granatæbler er ideel for dem der ønsker for at drage fordel af dens mange vitaminer.

C-vitamin

Granatæbler er meget rig på Vitamin C. C-Vitamin er vigtig i behandling af forkølelse, hjælpe sår heler, hjælper huden bevare sin elasticitet, at forebygge grå stær og fastholde generelle sundhed.

Vitamin B5

Granatæbler er rigeligt i Vitamin B5, også kaldet pantothensyre. Dette væsentlige vitamin er afgørende i metaboliske kulhydrater, fedt og proteiner.

Beta-caroten

Granatæbler er en god kilde til beta-caroten. Også omtalt som Vitamin A, dette vitamin har stærk antioxidant egenskaber og er afgørende for god synet.

Andre vitaminer

Granatæbler også indeholder thiamin, riboflavin, folat, folinsyre og vitamin E. Disse spiller alle en vigtig rolle i cellens metabolisme, enzym funktion og generelt godt at være.

Mineraler og immunitet

Granatæbler er rigelige i kalium, et uundværligt mineral og elektrolyt. De indeholder også calcium, magnesium, fosfor, zink, kobber og selen. Granatæble frø er rig på antioxidanter og kan øge immunforsvaret til at hjælpe afværge infektion.

Polyfenol og Fiber

Pomegrantes er rige på polyfenol, som hjælper med at beskytte celler i kroppen mod frie radikaler. Polyfenol er gavnlig i behandling af alt fra høje kolesteroltal til at bremse aldringsprocessen. Granatæbler er en god kilde til fiber og er også lav i kalorier.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com