Hvordan til at tabe 20 Pounds sundt

05/06/2010 by admin

Hvordan til at tabe 20 Pounds sundt

Vægttab kan bidrage til at forbedre samlede sundhed, fitness-niveau og selvværd. Du kan tabe 20 lbs. i et par måneder ved at forpligte sig til en sund kost og regelmæssig hjerte-kar-øvelser. Bestemme, hvor mange kalorier du bør spise dagligt og holde sig til det.

Instruktioner

• Beregne din Basal Metabolic Rate ved at angive din højde, vægt, alder og køn i en online regnemaskine.

• Klip kalorier. Et underskud på 3500 kalorier er forpligtet til at tabe 1 lb. For at tabe 20 lbs., for eksempel, vil det kræve at skære 70.000 kalorier fra din kost. Hvis din BMR er 2.500, kan du vælge at forbruge 2.000 kalorier pr. dag, at sætte dig på en 500 kalorie underskud.

Du kan reducere dit kalorieindtag ved at skære alle "tomme kalorier" som sodavand og slik. En tom kalorie er defineret som en kalorie, der ikke har næringsværdi. Bruge en online mad tracker, såsom Fitday.com eller MyFitnessPal.com til at spore dine kalorier og hjælpe dig holde sig til din plan.

• Spis magert protein som kylling bryst, tun og Tyrkiet, komplekse kulhydrater som brune ris, havregryn, søde kartofler, sunde fedtstoffer omfatter olivenolie, avocado, nødder-- og omfatter masser af frugt og grøntsager i din kost. Mens den vigtigste faktor i vægttab er tidskrævende det korrekte antal kalorier, er det altid gavnligt for din generelle sundhed at forbruge fødevarer, der er naturlige og fri for tilsætningsstoffer, sukker og høj-fructose corn syrup.

• Forbruge mindst 100 g protein per dag. Dette er vigtigt, fordi det tillader dig at holde muskelmasse du kan har samtidig at miste ekstra fedt.

• Motion regelmæssigt. Brug en online calculator eller puls skærm til at bestemme, hvor mange kalorier du brænder. Sørg for at spise mere for at erstatte de kalorieforbrænding. Træningen er godt for dit hjerte-kar-sundhed og vil hjælpe med at opbygge muskelmasse, men det kan være farligt at sætte dig selv på for lavt et underskud. Træne i 60 til 70 procent af din maksimale puls til at forbrænde fedt. Bruge en online regnemaskine til at bestemme din maksimale puls. Multiplicer dette nummer af.6 at finde 60 procent af din puls og.7 at finde 70 procent.

Hjerte-kar-aktivitet kan være noget, der får dit hjerte til det relevante område. Nogle populære øvelser løb, jogging, aerobic og svømning. Målet for 45 minutters cardio motion om dagen, fem dage om ugen. Hvis du er i stand til at nå dette mål, start på 15-20 minutter og arbejde dig vej, efterhånden som din udholdenhed forbedres.

Tips & advarsler

  • Fagfolk anbefaler at du sigter efter et vægttab på 1 til 2 lbs. pr. uge.

Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com