Hvordan man anvender varme til ømme muskler & knob

03/04/2011 by admin

Ømme og spændte muskler kan forårsage ømme og smerte. Om musklen er såre fra overanstrengelse eller spænding, kan varmen hjælpe lindre smerter.Der er tidspunkter, hvor det er bedre at behandle en ømme muskler med kold end med varme. Varme kan øge blå mærker eller hævelse hvis anvendes umiddelbart efter en skade eller streng træning. På disse tidspunkter ville en ispose eller en kold komprimere være bedre at bruge, fordi de reducerer inflammation og hævelse bedre under disse omstændigheder.Når en muskel har haft tid til at slappe af og blive mindre betændt kan varme anvendes.

Instruktioner

Hvordan man anvender varme til ømme muskler & knob

Kontroller, at musklen ikke er stadig hævelse eller blå mærker. Tilføje varme til det, mens nogen af disse ting der sker kan forårsage mere skade. Varme øger blodtilførslen til det område, som er, hvad der forårsager blå mærker eller hævelse til at forværre.

• Varme op komprimere i mikroovnen, hvis nødvendigt. Sørg for at du kan holde det komfortabelt. Hvis det er for varmt til at holde, er det for varmt til at gælde for en anden del af kroppen.

• Indstille timeren i 20 minutter. Tage komprimere eller pad ud efter 20 minutter er gået.

• Gentag varme komprimere før aktivitet til at løsne op i musklen eller et par timer efter den første ansøgning.

Tips & advarsler

  • Bruge ice på områder, der er øm umiddelbart efter en skade. Varme kan bruges senere til at slappe af den skadede muskelvæv.
  • Ikke sove på en varme-pad eller forlade en komprimere på for en længere periode. Du kan udvikle en brænde, hvis du lader varmen på ét område for længe.

Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com