Hjertesygdom & naturlige hormon udskiftning

03/08/2011 by admin

Hormon udskiftning er en medicinsk behandling normalt træffes af kvinder, der oplever symptomer på overgangsalderen. Behandling omfatter behandling med kvindelige hormoner som østrogen og progesteron, som er syntetisk fremstillede progesteron. Sommetider, kan terapien omfatte testosteron også. Der er flere bivirkninger af hormonbehandling og disse omfatter risikoen for hjertesygdomme.

Hvad er naturlige hormon udskiftning?

Mens medicineret hormonbehandling kommer i form af piller og medicin, der kan indtages oralt, er naturlige hormon udskiftning også muligt. Naturlig hormonbehandling er også kendt som bioidentical hormonbehandling. Denne terapi udnytter hormoner syntetiseret naturligt fra soja og yams. De hormoner, der modtages via denne terapi er bedre ligestillet i kroppen, så kroppen allerede indeholder enzymer nødvendig for at nedbryde de naturlige hormoner.

Bivirkninger af naturlige hormon terapi

Hormonbehandling har flere bivirkninger, hvoraf nogle omfatter hjerte-kar-sygdomme. Hos ældre kvinder, østrogen har tendens til at øge chancerne for at udvikle hjertesygdom. Kvinder under 60 år er generelt sikrere at tage østrogen end kvinder, der er ældre end 60. Dyb venøs trombose og lungeemboli er nogle af de andre bivirkninger af hormonbehandling. Hvis venstre ubehandlet, kan det udvikle sig til alvorlige hjerteproblemer.

Hjerte-kar-sygdomme og hormonbehandling

Naturlige hormonsubstitutionsbehandling, når det tages i form en pille, har været kendt for at forårsage en stigning i risikoen for at udvikle hjerteproblemer. Hvis p-piller ikke er administreres korrekt, bliver leveren den første organ til at behandle de hormoner, forårsager frigivelse af C-reaktivt protein, koagulationsfaktorer og aktiveret protein C. Alle disse kemikalier forårsager øget risiko for at udvikle hjertesygdomme.

Overvejelser

Mens de naturlige hormonsubstitutionsbehandling er meget bedre end behandling med piller, er der mange bivirkninger til det naturlige alternativ, også. Kvinder kan opleve brystspænding, depression, hovedpine og åreknuder på grund af den naturlige hormonsubstitutionsbehandling.

Formildende risici af naturlige hormon udskiftning

Ifølge Harvard Women's Health Watch afhænger risici i forbindelse med eventuelle hormonelle produkt i vid udstrækning hvor hormonet er lavet og administreres. For eksempel, hvis i stedet for en pille er naturlig hormonbehandling administreres ved hjælp af en transderrmal patch, leveren behandle ikke hormonerne først og hjertesygdomme-forårsager kemikalier der ikke produceres i kroppen.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com