Om aktuelt Acne behandlinger

05/10/2010 by admin

Aktuelt acne behandlinger er behandlinger, der er brugt på overfladen af huden til at reducere acne og holde nye acne fra vises. Mange acne behandlinger er brugt til at dræbe de bakterier, der lever på overfladen af huden. Disse bakterier kan tilstoppe porer og hårsække af ansigt, forårsager acne.

Benzoylperoxid

Benzoylperoxid er en fælles over-the-counter topisk behandling af acne. Det holder døde hud celler form dvælende på huden og tilstoppe porerne.

Salicylsyre

Salicylsyre er en anden over-the-counter lokalbehandling. Det fungerer på samme måde benzoylperoxid i hamskifte væk døde hud partikler til at holde porerne fra tilstopning.

Azelainsyre

Azelainsyre er kun tilgængelig i recept acne behandlinger. Det virker ved at dræbe en bestemt type af huden bakterier, der kan forårsage acne.

Antibiotika

Antibiotika kan anvendes i aktuel form for at dræbe de bakterier, der forårsager acne. Disse er tilgængelige gennem en recept.

Retinoider

Topiske retinoider er acne cremer, der er lavet med syntetisk vitamin A. receptpligtige cremer som Retin-A og psoriasisartrit falder ind under denne kategori.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com