Årsager af magnesiummangel

04/24/2011 by admin

Kost

Den mest sandsynlige årsag til magnesiummangel hos mennesker er i dag en mangel på det i deres kost. Fødevarer, der indeholder en god mængde af magnesium er ikke svært at finde, selv. Det er bare et spørgsmål om at arbejde dem ind i din daglige rutine. Nogle af disse fødevarer er hele hvedemel, artiskokker, havreklid, mandler, cashewnødder, græskarkerner, bananer, og næsten alle slags bønner du kan tænke på.

Magnesium udtynding

Regelmæssigt kan fungerende nyrer normalt absorbere ordentlig mængden af magnesium kræves for kroppen, selv om kosten er en smule mangler i det. Men diuretika (blodtryk piller, vand piller, etc.) eller alkoholmisbrug kan forårsage en overskydende beløb af magnesium kan skylles fra system gennem urinen. Kronisk diarré eller overdreven opkastning kan også resultere i magnesiummangel.

Sygdomme

Enhver gastrointestinale sygdomme, såsom Crohns sygdom, kan påvirke kroppens optagelse af magnesium. Dette skyldes primært, at en tredjedel til halvdelen af kosten magnesium absorberes af kroppen er taget gennem tarmene. Forkert vil fungerende tarme føre til en mangel på den nødvendige mængde af magnesium kræves dagligt.

Tegnene

Mange af tegnene for magnesiummangel er vage, og kunne være resultatet af noget andet. Men en mangel på magnesium kan resultere i depression, angst, højere niveauer af irritabilitet, tab af appetit, kvalme, søvnløshed, uregelmæssig hjerterytme, muskelsammentrækninger eller kramper, følelsesløshed, snurren og træthed. Hvis du tror du kan være mildt mangelfuld på magnesium, kan du ændre din kost eller tage over-the-counter magnesium kosttilskud. Det er altid bedst at tale med din læge først dog, at se om du virkelig er mangelfuld, og hvis så hvor alvorlig denne mangel virkelig er.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com