Statistik for HAIs på grund af eksponering for Hospital byggeaktivitet

04/17/2011 by admin

Statistik for HAIs på grund af eksponering for Hospital byggeaktivitet

Patienter, der indtaste hospitaler på udkig efter en kur kan finde, de er blevet smittet som følge af deres sygehusophold. En af årsagerne til disse sundhedspleje-associerede infektioner (HAIs) er svampeinfektion som følge af eksponering for aspergillus gennem byggeri-relaterede aktiviteter på hospitaler. I betragtning af at byggeaktivitet på hospitaler er tilbøjelige til at gå som hospitaler deal med den stigende alder af amerikanske hospital stock, bør hospital industri fokusere på forebyggende teknikker til at forhindre HAIs.

Typer af HAIs

Ifølge medicinsk mykologi føre HAIs til omkring 1,7 millioner infektioner og 99.000 dødsfald i USA hvert år. Urinvejsinfektioner udgør 32 procent af HAIs. Infektioner på kirurgisk steder udgør 22 procent af HAIs. Og lungebetændelse infektioner, på 15 procent, og infektioner i blodet, på 14 procent, er blandt andre typer af HAIs. Lungebetændelse medfører den højeste HAI dødelighed. Svampeinfektioner tegner sig for 9 procent af alle HAI infektioner.

Miljøkontrol

Kontrollere miljøet mens hospitaler gennemgå byggeaktivitet har været kendt at have en gavnlig virkning i udviklingen af HAIs. Medicinsk mykologi citerer en undersøgelse udført i Canada på forekomsten af aspergillose hos patienter med leukæmi mens byggeaktivitet foregik, og effekten af kontrollerende deres eksponering. Før byggeaktivitet begyndte, var risikoeksponering af patienterne 3,16 dage pr. 1.000 dage. Efter opførelse aktivitet startede, gik deres risikoeksponering op til 9.88 dage pr. 1.000 dage. Når kontrolforanstaltninger, der blev sat, gik risikoeksponering af patienterne til mere af en præ-konstruktion aktivitetsniveau 2,91 dage pr. 1.000 dage.

Fremhæve beskyttelse

Den amerikanske Centers for Disease Control og forebyggelse (CDC) understreger betydningen af infektion control i forebyggelse af HAIs. Dette omfatter udvikling af et beskyttende miljø, der tager sig af specifikke patient ventilation krav og rengøring ofte til at reducere effekten af støvopbygning under byggeaktivitet. En anden strategi er at reducere risikoen fra infektion.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com