Sådan afbryde hormonbehandling før operationen

06/21/2011 by admin

Ifølge oplysninger fra den medicinske sundhed hjemmeside Medline Plus og Weill Cornell Medical College bruges hormonbehandling i personer, der ellers har nedsat niveau af hormonproduktion, enten fra skade, sygdom eller den naturlige ophør som følge af befolkningens aldring. Selvom hormonbehandling kan give en række fordele, herunder forbedret humør, cardiac sundhed og forebyggelse af visse sygdomme som Alzhemier's, HRT måske nødt til at være ophørte for en tid forud for operationen.

Instruktioner

Ophørende HRT før operationen

• Consult med dine tilsynsførende læge og din kirurg for at drøfte det præcise rationalet bag deres anbefaling, at du ophøre HRT forud for operationen. Forstå præcis hvorfor det er nødvendigt at komme ud af HRT kan gøre det lettere at psykologisk klare handlingen selv. Desuden drøfte eventuelle spørgsmål du har om selve, proceduren sammen med færdiggørelse af en tidsplan for at komme af HRT.

• Overveje smallere ud af din HRT medicin, hvis der er tilstrækkelig tid før operationen. Gradvist at reducere dosis vil bidrage til at vænne din krop ud af medicin, potentielt lindre nogle af de potentielle bivirkninger af seponering. Gør som gradvis en reduktion i dosis som muligt, efter hvad din tidsplan giver mulighed for.

• Gør dig bekendt med de almindelige bivirkninger af ophørende HRT behandling, således at du ved hvad de skal forvente efter kommer ud af behandlingen. Dette kan omfatte et fald i humør og kognitive evner for begge køn, og en tilbagevenden af menopausale symptomer såsom vægtøgning og hedeture for kvinder, der bruger HRT efter overgangsalderen. Mens hver sag er forskellig, kan foregribe disse bivirkninger gøre dem mindre bøvlet når de ankommer.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com