Sådan Treat Tourettes med adfærdsmæssige behandling

06/22/2011 by admin

Sådan Treat Tourettes med adfærdsmæssige behandling

Tourettes syndrom, en neurologisk lidelse, der forårsager vokale og motoriske tics, kan normalt undertrykt og kontrolleres ved hjælp af adfærd-modifikation behandling. Mange af de symptomer forårsaget af Tourettes kan reduceres ved simpel bevidstheden af lidende, samt støtte og forståelse af venner og familie. Læs videre 's for at lære mere om hvordan man behandler Tourette med adfærdsmæssige behandling.

Instruktioner

• Prøv spejl terapi, hvorigennem du studere din adfærd foran et spejl, for at observere dine motoriske tics, så du vil vide, hvad de ser ud til andre. Normalt, vil enkle bevidsthed om disse tics motivere en patient med Tourettes syndrom til at undertrykke dem og arbejde for at få dem under kontrol.

• Fortælle dine venner, familie og kollegaer, at du lider af Tourettes syndrom, og bede dem om at lade dig vide, når du udviser motoriske eller vokale-tic adfærd. Mange Tourettes syge er simpelthen uvidende om, at de har tics og ikke kan rette adfærd, indtil den er blevet udpeget af andre.

• Brug kognitiv adfærdsterapi teknikker, under vejledning af en læge eller mental sundhed professionel, til behandling af symptomer på Tourettes syndrom. Kognitiv adfærdsterapi indebærer at holde en dagbog over alle uønskede adfærd, identifikation af negative tanker og følelser, der kan årsag til problemet og ændre denne funktionsmåde ved at erstatte den med en mere acceptabel erstatning.

• Behandle Tourettes syndrom med mere traditionel psykoterapi teknikker til at komme til roden af problemet. Tourettes syndrom kan blive forværret af undertrykkelsen af stressende følelser. Det kan føre til andre psykiske problemer, såsom klinisk depression, hvis ikke behandlet ordentligt.

• Tilføje afspændingsteknikker til din adfærd-modifikation program for at lindre stress, der kan forværre motoriske og vokale tics. Yoga, stretching og dyb-vejrtrækning øvelser bør udføres, når symptomer på Tourettes syndrom bliver mærkbar.

Tips & advarsler

  • Computersoftware er tilgængelig til at replikere adfærdsmæssige behandling, såsom kognitiv adfærdsterapi, derhjemme eller på arbejde. Dette kan være særlig nyttige, hvis symptomerne på Tourettes syndrom bliver mere alvorlige, og en mental sundhedsprofessionel er ikke umiddelbart tilgængelig til at hjælpe med adfærdsmæssige behandling.
  • Hvis du er diagnosticeret med Tourettes syndrom, bør du også spørge din læge til at se, om der er nogen tegn på obsessiv-kompulsiv sygdom (OCD). Forbindelsen mellem de to betingelser er fælles, og ikke identificerer denne på forhånd kunne resultere i den forkerte type af adfærdsmæssige behandling.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com