Kvinder alkoholikere & Bipolar lidelse

05/24/2012 by admin

Mennesker med bipolar lidelse kan undertiden henvender sig til alkohol som en form for selvmedicinering. Selv om det kan synes som det er at hjælpe på første, alkoholisme faktisk gør situationen meget værre. Kvinder med bipolar lidelse, der viser at Alkohol er i større risiko for alvorlige komplikationer end mænd med den samme lidelse.

Frekvens

Kvinder med bipolar lidelse er langt mere tilbøjelige til at blive alkoholikere end mænd med bipolar lidelse. Ifølge en artikel i Psychology Today er kvinder med bipolar lidelse syv gange mere tilbøjelige til at blive alkoholiker end andre kvinder, mens bipolar mænd er kun tre gange mere tilbøjelige end andre mænd. Dette kan være et resultat af, at kvinder er allerede mere tilbøjelige end mænd til at blive alkoholikere.

Promiskuitet

Kvinder, der har drukket kan begynde handler promiskuøs som følge af nedsat dømmekraft forbundet med alkohol. Desuden kan kvinder med bipolar lidelse vise tegn på promiskuitet under mani. Som følge heraf kvinder alkoholikere, der også er bipolar har tendens til at engagere sig i risikable seksuel adfærd oftere end andre kvinder. Ikke kun er de at sætte sig i risiko for seksuelt overførte sygdomme og uplanlagte graviditet, men de er også i fare for at blive udsat for seksuelle overgreb.

Fysisk misbrug

Alkoholisme og bipolar lidelse både sætte kvinder større risiko for at blive fysisk mishandlet af deres betydelige andre. Mens beruset sætter en kvinde alkoholiske sig selv i fare. Hertil kommer, mens deprimeret, kan følelser af værdiløshed forårsage bipolar kvinder til at angive eller bo i et voldeligt forhold, føler at de er uværdig eller ude af stand til at finde noget bedre. Desværre betyder dette, at kvinder alkoholikere med bipolar lidelse er en større risiko for misbrug.

Mental sundhed

Alkohol kan forårsage permanent skade og svind i hjernen, når misbrugt. Kvinder lider denne skade oftere og hurtigere end mænd. Alkohol også forværrer symptomerne på bipolar lidelse og forstyrrer behandling. Da der er allerede skader på hjernen fra bipolar lidelse, kan skader fra langvarig brug af alkohol have alvorlige konsekvenser for den bipolare kvinde, herunder uoprettelig hjerneskade, svær humørsvingninger og psykose.

Behandling

Alkoholisme forbundet med bipolar lidelse kan normalt løses ved behandling af bipolar lidelse, selv da alkoholisme er et symptom på sygdom. Medicin specifikt hjælper med at reducere behovet for at drikke. Da alkohol forstyrrer mest bipolar medicin, er det vigtigt at drikke stopper før du starter nogen form for medicin. Kvinder alkoholikere kan også drage fordel af besøger en rehab center eller ambulant alkohol nyttiggørelse program til at hjælpe med at frigøre den hold, at Alkohol har på dem.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com