Inversion tabeller kan hjælpe med skoliose?

05/17/2012 by admin

Inversion tabeller kan hjælpe med skoliose?

Inversion terapi bruger særlige borde og udstyr til at hænge patienter op og ned, anvende blide trækkraft på rygsøjlen. Inversion terapi kan bruges til at behandle rygsmerter fra en række betingelser, herunder skoliose. Inversion terapi kan også hjælpe med at justere og glatte rygsøjlen i nogle skoliose patienter.

Virkningerne af Inversion terapi

Når du er omvendt på en inversion tabel, din rygsøjle elongates og tyngdekraften på din vægt gælder en blide trækkraft til din rygsøjle. Dette reducerer presset på diske og åbner for rummet mellem dine ryghvirvler. Lempede pres på dine diske reducerer også trykket på nerverne, som kan hjælpe med at lindre rygsmerter. Inversion kan også hjælpe med at forbedre kropsholdning og hjælpe med at justere rygsøjlen.

Inversion for skoliose

Spinal skoliose refererer til en side til side krumning i rygsøjlen, ofte diagnosticeret i barndommen. Inversion terapi kan hjælpe med at reducere smerter i skoliose patienter forårsaget af pres på diske fra den unaturlige placeringen af ryghvirvler. Inversion tabeller tillade ryg til at strække og kan hjælpe med at justere fordrevne ryghvirvler. Generelt hurtigere inversion terapi er startet hos børn med skoliose, jo højere sandsynligheden for at de vil opleve forbedring i deres tilstand. Knoglerne hærde fuldt ud af den tid et barn er mellem 12 og 14 år gamle, så inversion terapi, der starter inden de tidlige teenage år har de bedste resultater på tilbageførsel eller stoppe virkningerne af skoliose. Ældre patienter kan også se en forbedring i rygsøjlen krumning efter inversion terapi, men det tager ofte længere tid at producere resultater i teenagere og voksne, end det gør i de yngre børn.

Mulige farer

Mens de fleste tilfælde af skoliose i børn er forårsaget af knogle problemer eller lidelser, forkalkning, kan skoliose også skyldes infektion, kræft eller en kompression fraktur. Børn, der lider af skoliose som følge af disse andre betingelser bør ikke underkastes inversion terapi, medmindre specifikt rettet hertil af deres læger.

Gravide kvinder bør ikke invertere, da det kunne skade det ufødte Foster. Patienter, der lider af grøn stær, Brok, højt blodtryk og osteoporose bør konsultere en læge før invertere. Hvis du har en nyere rygmarvslammelse eller indopereret stænger eller understøtter, invertere kunne forværre skaden eller skade eller løsne dine kirurgisk implanterede enheder. Følg altid din læges anvisninger, hvor ofte og hvor længe du skal forblive på en inversion tabel.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com