Grader af Levoscoliosis

09/20/2010 by admin

Grader af Levoscoliosis

Levoscoliosis er en type af skoliose eller krumning af rygsøjlen, som krumningen opstår til venstre. Denne leftward kurve er en af de farligste typer af skoliose, fordi hjertet kan placeres i fare. Symptomerne på levoscoliosis kan forekomme i den tidlige barndom, eller kan vises så sent som i din 30s. Graden af spinal kurven bestemmer sværhedsgraden af levoscoliosis.

Tyve grader eller mindre

Levoscoliosis kurver på 20 grader eller mindre er overvejet mild kurver. Disse krumninger kræver generelt ikke afstivning eller kirurgi. Børn diagnosticeret med denne type af skoliose skal kontrolleres hver tre til seks måneder for at sikre, at der er ingen ændringer i kurven af rygsøjlen.

25 til 40 grader

Læger anbefaler normalt at bruge seler for krumninger, der er 25-40 grader, især hvis et barn er stadig stigende. Iført en bandage ikke forhindre eller forbedre et levoscoliosis kurve, men det kan forhindre progression. Denne grad af kurven kan eller kan ikke komme videre til det punkt, hvor kirurgi er påkrævet.

Større end 45 grader

Kurver større end 45 grader anses for at være alvorlige levoscoliosis, og kræver operation. En svær kurve kan efterlade en meget synlig deformitet, årsag tilbage, hals, skulder og hofte smerter, og kan også påvirke hjertet fungerer korrekt. Under operationen bruger en kirurg en serie stænger og skruer til at rette ryggen og smelter det på plads. Der er generelt en seks-måneders restitutionstid for skoliose kirurgi.

Overvejelser

Levoscoliosis påvirker normalt flere kvinder end mænd, og almindeligvis opstår hos børn end voksne. Dette skyldes i vid udstrækning, at børns knogler ikke er fuldt dannet, og kvindelige knogler er normalt blødere i konsistensen end mandlige knogler. Mange mennesker med skoliose anerkender ikke selv krumning af deres ryg indtil det er påpeget af en læge. Levoscoliosis kan forlade skuldrene ser ujævnt og en hofte kan højere end den anden.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com