Klar-til-brug idrætsundervisning aktiviteter

06/01/2010 by admin

Klar-til-brug idrætsundervisning aktiviteter

Ifølge American Heart Association er omkring 10 millioner børn i alderen 6 og 19 overvægtige. Denne statistik gør en effektiv argument for at holde fysisk uddannelse del af en skoleforløbet. Der er en hel fysisk uddannelsesaktiviteter, der kræver lidt i vejen for udstyr. Det vigtigste mål er at få børnene bevæger sig og forstå vigtigheden af at holde fit.

Simon siger

Dette spil kan spilles af nogen aldersgruppe og arbejder ikke kun fysiske udvikling men lyttefærdigheder samt børn. Lærer eller Simon, fører klassen gennem en serie af aktiviteter som sprællemænd, ab crunches, løb eller enhver aktivitet, der får børn flytter. For dette spil til at arbejde, børnene skal lytte til læreren, der er Simon, og sørg for, at de hører "Simon siger" før hver instruktion. Hvis læreren ikke siger "Simon siger" og nogen børn, udføre aktiviteten, er de "ude" for den næste runde. I orden for børnene ikke at komme "ud" på formål, så de ikke behøver at deltage, har dem tage en hurtig omgang eller gøre sit-ups eller push-ups. Børn kan også blive belønnet ved at kunne spille Simon.

Mor kan vi

I dette spil bede børnene lærer, eller mor, til at gøre bestemte aktiviteter. For eksempel, hvis studerende spørger, "mor, kan vi gøre 20 sprællemænd?" Læreren reagerer derefter og hele klassen er enten aktiviteten eller en anden elev udgør en aktivitet. Alle spørgsmål skal stilles med "Mor må vi," ellers, svaret er altid noget. Ikke alene får studerende til at beslutte, hvilken slags aktivitet de udfører, de kan også skiftes til at være "Mor." Dette er en stor læring spil for yngre elever.

Rødt lys, grønt lys

Mens ofte brugt som en kører spillet, råber førende "grønt lys!" til at få studerende bevæger sig og "red light!" til at få dem til at stoppe øjeblikkeligt. Dette spil kan også bruges med spring, sprællemænd, hopping, sit-ups eller næsten enhver anden fysisk aktivitet. Blande aktiviteter under afspilningen for at holde tingene interessante. Selv vand pauser og hvileperioder kan indarbejdes i spillet. Lad børnene skiftes til at være leder. Dette spil virker godt med børn af alle alder niveauer.

Tag en tur rundt om i verden

Bed kursusdeltagerne om at sætte en individuelle mål for hvor de gerne vil være i slutningen af deres gang. De kan derefter finde ud af, hvordan langt væk dette sted er--være det et par blokke væk eller halvvejs rundt om i verden. Det gør ikke noget hvis destinationen ikke kan faktisk nås ved at gå; de vigtige faktorer her er destinationen og afstanden. Hver dag studerende kan gå, løbe, springe eller hop mod deres destination. Lad hver klasse periode fungerer som et vist antal miles mod deres destination. Derudover kan studerende holde styr på hvad de gør uden for klasseværelset og har at tælle mod deres kilometertal.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com