Er elektronisk muskel Stimulatorer Safe?

02/25/2010 by admin

Elektronisk muskel Stimulatorer er brugt til at forårsage muskelsammentrækninger via anvendelse af en elektrisk strøm til en muskel. De er FDA godkendt til mange anvendelser, de fleste af dem relateret til medicinsk behandling. Elektronisk stimulation er også blevet brugt af nogle atleter for at forbedre ydeevnen. Når korrekt anvendt, disse enheder er sikker, men pleje bør tages med visse medicinske tilstande.

Historie

Luigi Galvani er far til elektronisk muskel Stimulatorer. I 1791 viste han, at elektrisk strøm kan forårsage muskelsammentrækninger. Som et resultat i løbet af 1800-tallet og 1990s forskere arbejdet for at finde ud af, præcis hvilke aspekter af elektricitet var ansvarlig for denne aktivitet. I processen opdagede de, at elektrisk strøm faktisk kan forårsage ændringer i musklen. Siden da har fungeret forskning for at fastslå virkningerne af elektricitet på muskler, nerveceller og blodkar.

Identifikation

Elektronisk muskelstimulation (EMS) forårsager muskler til at tilpasse ved hjælp af elektrisk strøm. Da hver type af muskel varierer i dens egenskaber, varierer som de kan trænes afhængigt af muskel. Desuden vil forskellige former for elektrisk stimulation give forskellige resultater. Som et resultat, kan nogle former for EMS bruges til at forhindre træthed, mens andre typer kan bruges til at forøge den kraft, der kan generere en muskel.

Typer

EMS anvendes primært af to årsager: medicinsk terapi og æstetiske formål. For førstnævnte, EMS bruges til at hjælpe med at forhindre muskelatrofi fra ude af musklen. Af elektrisk ordregivende musklen, kan gradvis visnesyge proces, der udløses, når en muskel ikke bruges modvirkes. Dette kan være særligt nyttigt for patienter, der er midlertidigt ude af stand til at bruge en muskel i længere tid, men håber ikke at miste styrke og funktion. EMS kan også bruges til at hjælpe tone musklerne af kontraherende dem uden brug af faktiske udøvelse.

Misforståelser

Flere EMS maskiner målrette mavemusklerne. De mest almindeligt annoncerede er Ab Energizer, ABtronic og hurtigt Abs. Skaberne af disse maskiner er blevet debiteret af Federal Trade Commission som falske løfter. FTC har påstået, at disse annoncer lover fedt - og tomme-tab, som, ifølge FTC er meget vanskeligt da disse maskiner ikke skaber tilstrækkelig sammentrækninger betydeligt brænde kalorier. FTC opkræver også at enhederne ikke vil producere "veldefinerede" mavemuskler, ikke og at de svarer i realiteten til traditionelle abdominal workout rutiner, såsom crunches.

Advarsel

Mens disse enheder er sikkert i mange indstillinger, er der nogle betingelser, der gør brug af EMS maskine usikre. EMS maskiner bør ikke anvendes af personer med pacemakere eller hvad andre implanteret metallisk eller elektroniske enheder. De bør også ikke anvendes på betændte og hævede områder eller områder, der er blevet ramt af kræft læsioner. Derudover har disse enheder ikke vist sig at være sikkert for gravide kvinder eller på brystet. Desuden, selv om det er muligt at generere muskeltonus og styrke ved hjælp af EMS, brug de fleste mainstream enheder ikke tilstrækkelig elektrisk strøm til at generere massive resultater. Mens mange atleter bruger EMS til at træne, nuværende er generelt meget større og fremkalder mere smerte at standard kommercielle enheder.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com