Hvordan man vælger et vægt tab klinik

03/04/2010 by admin

Hvordan man vælger et vægt tab klinik

Celebrity påtegninger og fantastiske løfter er fristende lokker sat ud af vægt tab klinikker. Overveje reklame krav, men ser ud over annoncerne til at vælge den rigtige vægttab klinik for dig. Ud over at investere tid og penge i klinikken, din fysiske og mentale sundhed er på skyld, så tage forholdsregler og læse et par tips inden du foretager Spring til at deltage i et program.

Instruktioner

• Besøg på klinikken med ingen intentioner om at deltage. Lad dit kreditkort og checkhæfte hjemme så du ikke vil blive fristet til at melde sig på stedet. Klinikker ansætte professionelle, bestilt sælgere til at sælge medlemskaber og de ved, hvordan at finde din hot knapper og få dig til at underskrive. I stedet, kigge dig omkring, tage en rundtur og stille en masse spørgsmål.

• Tjek forbruger hjemmesider, der skrive kommentarer om lokale aktiviteter. Nogle gange et vægttab selskab vil skrive kommentarer på deres egne websteder, men mange virksomheder kun udskrive de positive anmeldelser.

• Beder om og kalder tidligere og nuværende medlemmer. Engagere dem med åbne spørgsmål at få deres mening om klinikken og de mennesker, der kører det, og deres succes med programmet.

• Kig på de forskellige muligheder, hver vægt tab klinik tilbyder. Beslutte, hvis du ønsker at købe færdigpakkede fødevarer, tilbereder maden eller spise ude. Nogle klinikker tilbyder online-programmer, mens andre fokuserer på gruppe eller rådgiver møder. Sammenligne og derefter vælge vægt tab klinikken, der bedst passer til din livsstil.

• Anmodning et prøve-medlemskab. Ofte klubber og klinikker tilbyder specials fro en uge eller to til at lade dig prøve servicen og de produkter, de sælger. Læs tilbud for at sikre indeholder det ikke nogen klausuler, der vil holde dig ansvarlig hvis du afslår at deltage.

• Kig efter et program, der tilbyder en grundig opfølgning regime for vægt vedligeholdelse. En lav-kalorie-programmet kan hjælpe dig tabe sig, men det er at holde det ud længere sigt, der er vigtigst.

Tips & advarsler

  • Konsultere din læge, hvis du har spørgsmål om nogen vægttab plan.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com