Passende justeringer for kontorstole

06/26/2010 by admin

Da de fleste kontorarbejdere bruger computere i dag, skal stole støtte hele kroppen og fremme gode arbejdsstillinger med minimal belastning eller risikoen for gentagne stress personskader, især hvis du sidde at skrive i lange perioder. Ergonomisk Kontorstole er fuldt justerbare, med håndtag, drejeknapper og knapper til at ændre højde, dybde og tilt så alle kan sidde i dem komfortabelt og sikkert.

Højde

Overveje arbejdsoverflade ved fastsættelsen korrekte sædehøjde. Ideelt set bør sæde pan være lige under knæene, typisk omkring 16 inches fra jorden. Når de sidder, bør dine arme udvide lige ud fra albuer at nå arbejde overfladen med dine fødder fast på gulvet. Hvis bordet er for høj og nonadjustable, hæve sæde og fodstøtte. Der bør også være tilstrækkelig plads mellem din stol og bordet for dig at krydse dine ben. En pneumatisk justering håndtaget er normalt under sædet. Stå foran stolen, hæve sædet, så skubbe den ned igen, indtil sæde pan er den rette højde.

Sæde Pan

Sæde pan har normalt en knap, løftestang eller håndsving på undersiden, så du kan vippe det op eller ned omkring 5 grader, så du kan justere det til at understøtte dine lår. Nogle sæde pander dias tilbage og fremad så du kan justere dybden. Forsiden af sæde pan skal ende omkring 2 inches fra bagsiden af benene.

Ryglæn

Ryglænet skal være mindst 15 inches høj, buer udad i bunden. Mens du sidder i stolen, skal du justere ryglænet frem og lodret--normalt for med en knop eller knapper er placeret på siderne eller under kolonnen ryglæn--så den ryglæn kurve passer ind i din nederste del af ryggen, mens du sidder oprejst.

Nogle ryglæn læne overalt fra 15 til 30 grader. En stol, der stejlt lænes bør have en nakkestøtte.

Armlæn

Armlæn plejede at være sjældne for maskinskrivere fordi de holdt stolen fra at komme tæt nok på tastaturet. Men mange af nutidens stole har 10-tommer armlæn, der giver maskinskrivere et sted at hvile uden at være en hindring.

Armlæn bør være 7 til 10 inches højere end sæde pan og bred nok, så dine underarme hvile på en 90-graders vinkel til dine overarme. Dine albuer bør ikke hæves; det forårsager skulder stamme. Hvis armlænene er for høj, fjerne dem. Afstanden mellem armlænene bør være mindst 16 inches, så sædet ikke er for stram.

Byggeri

Enhver stol bør have en robust base med fem ben på hjul eller hjul, der ruller gnidningsløst. Stolen skal drejes 360 grader, så du ikke behøver at stå at nå elementer i andre dele af dit arbejdsområde.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com