Celexa til smertelindring

11/20/2010 by admin

Celexa til smertelindring

Fibomyalgia er en tilstand, der forårsager smerte over hele kroppen og uforklarlige udmattelse. Ifølge Mayo Clinic begynder læger at ordinere antidepressiva, såsom Celexa, til at reducere smerter fra denne betingelse. Forskere forsøger at lære mere om årsagerne til denne betingelse, men familie historie og køn kan spille en rolle. Kvinder er mere tilbøjelige til at have fibromyalgi, og betingelsen vises normalt i voksenalderen, ifølge Mayo Clinic. Taler med din læge om Celexa til smertelindring kan hjælpe.

Celexa for smerte

Ifølge Mayo Clinic, kan antidepressiva være nyttige i at reducere fibromyalgi smerter. Det kan også fremme søvn og mindske træthed. Denne medicin virker ved at øge serotonin i hjernen, som ser ud til at minimere smerter hos patienter.

Bivirkninger

Ligesom mange medikamenter har Celexa potentialet for bivirkninger, såsom kvalme, opkastning og tør mund. Svimmelhed, søvnløshed og agitation kan også opleves. Konsultere din læge hvis du oplever bivirkninger af denne medicin.

Også, tale med din læge om enhver anden medicin, du tager. Celexa har potentiale til at interagere med receptpligtig medicin og kosttilskud.

Andre behandlingsmuligheder

Hvis Celexa ikke virker for dig, er der andre behandlingsmuligheder for styring af smerter, ifølge Mayo Clinic. Anti-beslaglæggelse medicin, såsom Neurontin og Lyrica, kan være nyttige i håndtering af fibromyalgi smerter. Smertestillende midler som Tramadol og Naproxen kan reducere stivhed og smerter forårsaget af denne betingelse.

Når at ringe til en læge

Desværre er tager behandlingen for fibromyalgi smerter en lille smule af trial and error. Hvis dine symptomer ikke får bedre, og at gribe ind med dig mulighed for at arbejde eller funktion i hjemmet, skal du kontakte din læge straks. Hun kan være i stand til at ændre din behandlingsplan og finde en løsning, der er mere effektive og gendanner din evne til at fungere.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com