Om Pediatric Adaptive udstyr

03/16/2010 by admin

Om Pediatric Adaptive udstyr

Børn med handicap står over for hindringer at udføre daglige opgaver og flytte rundt på deres samfund. Forældre, sundhedspersonale og lærere kan arbejde sammen om at identificere de bedste adaptive udstyr til sådanne børn.

Funktion

Pediatric adaptive udstyr hjælper børn med at opnå mere uafhængighed, når de forsøger daglige aktiviteter. Adaptive udstyr kan hjælpe med at spise, bevæger sig, at få klædt og lege. Adaptive udstyr til børn skal være en passende størrelse og passer til barnets alder og udviklingsniveau.

Typer

Et eksempel på pediatric adaptive udstyr er en klapvogn, der giver støtte til børn, der ikke kan sidde selv. En anden er en stol, der tillader børn at blive badet sikkert. Andre hjælpe børn greb spise redskaber eller tandbørster.

Overvejelser

Behovet for børn med handicap adgang legeplads og fitness udstyr på skoler og offentlige parker er sommetider overset. Børn kræver legepladser uden problematiske overflader såsom træflis og med access points, der kan rumme kørestole og rollatorer.

Ekspert indsigt

En ergoterapeut kan hjælpe vurdere dit barns behov, anbefaler udstyr og fremskaffer det. Hun kan også hjælpe dig og dit barn lærer at bruge udstyret. Spørg din børnelæge at anbefale en ergoterapeut, hvis du ikke i øjeblikket arbejder med en.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com