Tjørn bær og hjertesygdomme

07/24/2010 by admin

Tjørn bær og hjertesygdomme

Tjørn, et medlem af Rosenfamilien, er en løvfældende træ, der vokser op til 25 fod høje, forsynet med torne, hvide blomster og røde bær. Flere arter af tjørn er anvendt medicinsk, primært til behandling af hjertelidelser.

Funktioner

Ifølge naturlige helbredende ekspert Phyllis Balch, forfatter af "Recept for naturlægemidler Healing," indeholder hawthorn stoffer, der understøtter hjerte- og kredsløbssygdomme.

Funktion

Tjørn indeholder stoffer, der øger hjerte at pumpe, kraft og fjerne arryhthmia. Tjørn også udvider blodkarrene, så mere ilt-rige blod til hjertet, reduktion af angina.

Effekter

Hvidtjørn er blevet fundet for at kæmpe åreforkalkning på to måder. Det øger den hastighed, hvormed leveren omdanner LDL ("dårlige") kolesterol i HDL ("god") kolesterol. Tjørn indeholder også antioxidanter, der forhindrer plak dannelse.

Brug

Hvidtjørn er tilgængeligt i kapsler, tabletter eller tinktur. De bedste formler af tjørn til behandling af hjertelidelser er dem, der indeholder et standardiseret ekstrakt fremstillet af blade og blomster.

Advarsel

Tjørn bør anvendes kun som et hjerte tonic og ikke som en erstatning for medicin eller medicinsk behandling. Under store mængder af tjørn kan resultere i sedation eller et dramatisk fald i blodtrykket.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com