Hele fødevarer retningslinjer

09/26/2010 by admin

Hele fødevarer retningslinjer

En hel mad kost består af spise friske fødevarer, økologisk, når det er muligt. Kosten bør være fri for næsten alle fremstillede fødevarer og helt fri for syntetiske drikkevarer såsom sodavand og alt for forarbejdede fødevarer. Spise en hel mad kost kan indføre mere fiber og gode fedtstoffer i en kost, samt hjælpe med at reparere næringsstof mangel.

Økologisk er bedst

Når du følger en hele fødevarer kost, er det vigtigt, at de mest nærende fødevarer forbruges. Vælge fødevarer, der er fri for kemikalier og gødning. Det er bedst hvis dieter kan dyrke sin egen mad, men hvis det er ikke en mulighed der er mange hele fødevarer markeder og landmænd markeder i de fleste byer.

For at opnå den mest gavn fra hele fødevarer kost, spise en lang række fødevarer. Dette giver kroppen med flere næringsstoffer end at spise et mindre udvalg. Spise økologisk hele fødevarer kan fjerne sukker og salt trang.

Protein

Kød kan være en god kilde til protein i en hel fødevarer, kost, så længe specifikke retningslinjer følges. Kød bør certificeres som lægemiddel - og hormon-omkostningsfrit.

Spiser fisk, men undgå det, hvis den er saltet eller røget. Vælg fisk som er høj i olie. Foretrukne fisk omfatter sild, ål, makrel, laks, sardiner, tun og torsk roe. Disse fisk giver en væsentlig mængde af omega-3 fedtsyrer, som er afgørende for den hele fødevarer kost.

Æggene kan også spises i moderate mængder. Vælg økologisk certificeret æg.

Kød bør ikke spises mindst to dage om ugen. Men vegetabilsk protein i form af bælgplanter og linser kan spises regelmæssigt.

Grøntsager og frugter

Hvis det er tilgængeligt, spise certificeret økologisk frugt og grønt. Grøntsager og frugt skulle gøre op mindst 40 procent af kosten. Begrænse brugen af kartofler, og sørg for, at de bliver små med huden på, når de bliver spist.

Kogte grøntsager, kan rå grøntsager og frugt nemt tilføjes til den hele fødevarer kost ved at inkludere dem i rutinen snack. Spis mindst tre portioner af frugt om dagen.

Mejeri

Den eneste mejeri tilladt i en hel fødevarer kost kommer fra får, geder og soja. Hvis det er muligt, købe mejeriprodukter, der er upasteuriseret. Optimal mejeri kommer fra får og geder, der er rejst hjem. På den måde kan mælk spises friske når det rammer spanden.

Undgå

Aldrig spise produkter, der kommer fra mælk. Brug ikke salt, sukker, kaffe, alkohol eller enhver te, der ikke er en urtete.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com