Rimadyl dosering oplysninger

09/11/2010 by admin

Rimadyl dosering oplysninger

Rimadyl er en medicin for veterinærlægemidler, der anvendes til behandling af smerter og betændelse i hunde. Denne medicin bør gives kun som anvist af en dyrlæge.

Funktioner

Rimadyl indeholder den aktive ingrediens carprofen, som er et non-steroide anti-inflammatoriske lægemidler, der undertrykker smerter og betændelse. Rimadyl kapsler og Rimadyl chewables fås med enten 25 mg, 75 mg eller 100 mg carprofen.

Dosering

En dyrlæge bør beslutte, hvad en bestemt hund doseringsplanen bør være. En sædvanlig dosis af Rimadyl er 2 mg / pund kropsvægt givet en gang om dagen.

Fordele

Rimadyl er generelt veltolereret af alle hunderacer. Denne medicin er nem at administrere, fordi det er tilgængeligt i leveren-flavored, tyggetabletter tabletter.

Bivirkninger

Som med enhver medicin har, kan nogle bivirkninger opleves i hele længden af behandling, der omfatter Rimadyl. Fælles bivirkninger omfatter maveonde, mavesår, kvalme, svimmelhed, forstoppelse, diarré, træthed og mundtørhed.

Advarsler

Rimadyl brug kan resultere i sort, blodig eller Bie afføring. Blodigt opkast kan også forekomme. En dyrlæge bør kontaktes umiddelbart, hvis nogen af disse symptomer opstår.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com