Human Growth Hormone terapi fare

06/07/2010 by admin

Humant væksthormonbehandling er ofte udråbt som en anti-aging behandling. Men, mange mennesker, der bruger denne behandling ikke fuldt ud forstår hvad HGH er, hvordan det fungerer eller farerne, der kan forårsage, hvis ikke anvendes korrekt. Desværre, disse farer kan resultere i alvorlige sundhedsmæssige problemer på lang sigt.

Definition

Humant væksthormon er et naturligt peptid hormon, der produceres af hypofysen. Det er fundet i både mennesker og dyr, og det stimulerer vækst og reproduktion af celler.

Funktion

HGH fremmer vækst hos børn. Når en person er fuldt udvokset, falder produktionen af dette hormon. Dette typisk falder hans stofskifte og fører til fysiske ændringer såsom vægt få og faldt muskel masse og knogle massefylde.

Typer

Selv om HGH er produceret naturligt i kroppen, kan det også være lavet syntetisk. Den syntetiske version bruges af nogle mennesker som en anti-aging behandling, fordi det kan fremme tabet af fedt og gevinster i muskelmassen.

Farer

Personer under HGH terapi ofte har bivirkninger spænder fra væskeophobning og ledsmerter til højt blodtryk, hypoglykæmi, og unormal vækst af knogler og brusk. Hvis det bruges til langtidsbehandling, kan disse virkninger være mere alvorlige. Det kan også føre til uregelmæssig hjerterytme, øget risiko for diabetes og hypofysen problemer.

Forebyggelse

Mange af farerne af HGH terapi kan reduceres ved hjælp af de syntetiske hormon korrekt. Dosis bør være så lav som muligt, og det bør tages kun for en kort periode.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com