Primal forsvar ingredienser

06/03/2010 by admin

Primal forsvar ingredienser

Vores fordøjelsessystem indeholder både nyttige og skadelige mikroorganismer. Den gode mikroflora hjælpe vores immunsystem gøre sit arbejde og også støtte fordøjelsen. Probiotika som Primal forsvar hjælpe med at opretholde en sund balance mellem gavnlige mikroorganismer i vores fordøjelseskanalen og dermed fremme sundhed. Primal forsvar er tilgængelige i fire forskellige formler.

Primal forsvar funktioner

Primal forsvar er en kvalitet linje af probiotiske produkter fremstillet af firmaet ernæringstilskud Garden of Life. Primal forsvar linje indeholder en blanding af forskellige arter af probiotiske mikroorganismer. Antallet af probiotika arter varierer fra 4 til 13, afhængigt af formlen.

Primal forsvar kapsler

Ud over probiotic blend, Primal forsvar kapsler indeholder en lille mængde af protein (normalt omkring 2 procent af den anbefalede daglige værdi eller RDV), 4 procent af RDV for calcium og 13 procent af RDV for jern fra plantemateriale i omkring 285 mg af plante-baserede mineraler. Probiotic blend indeholder også byg græs og havre græs. Primal forsvar indeholder probiotika følgende blanding:Lactobacillus plantarumBacillus subtilisLactobacillus brevis

Bifidobacterium breveBifidobacterium bifidum

Lactobacillus paracaseiLactobacillus salivarius

Lactobacillus caseiBifidobacterium lactis

Bifidobacterium longumLactobacillus acidophilus

Lactobacillus rhamnosus

Primal forsvar pulver

Formlen pulver kan være blandet ind i drinks eller kold mad, indeholder 13 procent af RDV for jern fra plantemateriale i omkring 285 mg af plante-baserede mineraler, men det ikke indeholder nogen calcium. Probiotic blend er den samme som i kapslerne.

Primal forsvar Ultra

Ultra formlen er i kapsel form; mens svarende til pulver, har det en ekstra probiotiske hedder Saccharomyces boulardii. Haven af livet siger de ekstra probiotiske nærer tarmslimhinden celler, der tilføjer ekstra støtte til tarm funktion og kroppens immunsystem.

Primal forsvar børn

Primal forsvar børn er et pulver formel, der indeholder fire arter af gavnlige probiotiske kulturer: Saccharomyces boulardii, Bifidobacterium breve, Bifidobacterium infantis og Bifidobacterium longum. Denne formel indeholder også økologisk banan og 900 mg af inulin, en mildt sød fiber. Primal forsvar børn indeholder ikke nogen ekstra protein eller calcium.

Hvordan er Primal forsvar forskellige fra andre probiotika?

Garden of Life hævder sin probiotiske formel er den eneste, der indeholder 12 arter af mikroorganismer. Forskellen, er ifølge producenten, at Primal forsvar bruger en navnebeskyttet gæringsprocessen for at gøre næringsstoffer mere nyttig til kroppen. Ingredienserne er formuleret på troen på, at en god probiotiske ikke bygge bare antallet af probiotika, men også deres evne til at modstå barske forhold i fordøjelseskanalen mavesyre og galde. Derudover indeholder Primal forsvar naturligt forekommende stoffer, der fungerer som prebiotics, en anden vigtig form for fordøjelsessystemet flora, at aids i fordøjelsen.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com