Betydningen af håndtering af Stress

05/25/2010 by admin

Betydningen af håndtering af Stress

Der er mange måder mennesker forsøger at styre deres stress. Meditation, social støtte, som familie og rådgivning, og selv motion kan hjælpe med at reducere stress og dens virkninger. Stress kan skabe ravage på det menneskelige legeme, forårsager fysiske og psykiske sygdomme. Mange mennesker lider af stress på et tidspunkt i deres liv.

Årsager til Stress

Stress er forårsaget af en personlig reaktion på noget, der sker i liv, ifølge biolog og forfatter Robert M. Sapolsky i hans bog, "Hvorfor zebraer ikke får sår." Hver person, der føles virkningerne af stress har forskellige reaktioner. Nogle mennesker vil ikke få stressede om at miste deres job, mens det for andre, at stress kan forårsage deres blodtryk til at gå op. Folk stress over liv, arbejde, familie og selv vejret. Der er bare ingen måde at undgå stress.

Effekter af Stress

Det er vigtigt at håndtere stress, fordi unmanaged stress kan forårsage forhøjet blodtryk. Det kan påvirke metabolismen, forårsage psykiske problemer og kan endda forårsage maveproblemer. Mennesker, der lever for længe i en stressende tilstand kan dø af virkningerne af stress, ifølge blev. Stress forårsager cortisol niveauer til at stige, som forårsager fedt omkring midten. Stress kan føre til søvnløshed, depression og vrede spørgsmål.

Håndtering af Stress

Den bedste måde at begynde håndtering af stress er at lære at slappe af og hvordan man kan reagere forskelligt på de ting, der forårsager stress. Hvis stress er bare en personlig reaktion på noget, så ændrer denne reaktion kan ændre stress. Afslapning, ifølge bogen "Complete Guide til Pilates, Yoga, Meditation og Stress lindring," udgivet af Parragon Inc., kan modvirke effekten af stress ved at sænke blodtrykket, mindske spændingerne og aftagende vejrtrækning. Lære at reagere forskelligt på stressfaktorer kan også have denne virkning.

Stress Management Techniques

Massage kan bruges til at lindre stress og spændinger det medfører i musklerne. Yoga også er en afstressende og hjælper med at holde kroppen i god form. Meditation som stress relief kan klare sindet og hjælper med at holde kroppen fra lider af andre problemer, såsom angst, depression og søvnløshed. Andre former for alternative stresshåndtering omfatter hypnoterapi, biofeedback, visualisering, musikterapi og akupunktur.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com