Bipolar 101: Tilbagefald forebyggelse behandling idéer

05/23/2010 by admin

Lider af Bipolar lidelse kan forårsage en person at opleve toppe og dale med hensyn til humør. Søvnmønster er ofte afbrudt og andre områder af deres liv lider som ernæring, hygiejne, sociale og intime relationer. Nøglen til at leve med Bipolar er at skabe en vellykket tilbagefald forebyggelse terapi plan.

Tilbagefald forebyggelse

Bipolar er en af de mest alvorlige form for psykisk sygdom. Det høj grad følger den generelle funktion af en persons liv og påvirker deres opfattelse af virkeligheden, når de oplever et tilbagefald. Mange mennesker oplever både depression og mani og det er hvad der gør denne lidelse så kompliceret.Tilbagefald behøver ikke at være så alvorlige, hvis passende behandling idéer er blevet sat på plads.

En af de største problemer med mennesker med Bipolar er, at de ofte føler sig isoleret og alene skyldes deres sygdom. Psykoterapi giver mulighed for den person at lufte deres frustrationer bag sygdom og proces skiltene til kigge efter, når tilbagefald er truende. Psykoterapi grupper er stærkt anbefales til behandling modalitet. Enkeltpersoner, der deltager i gruppen psykoterapi er i stand til at høre historier om andre bipolare patienter, der kæmper med deres sygdom. Det gør det muligt for folk at høre historier om accept vs fornægtelse når håndtering af deres sygdom.Mange Fællesskaber tilbyder også støttegrupper, som tillader folk at åbent diskutere aspekter af at være diagnosticeret med bipolar sygdom. Disse grupper også tilskynde til overholdelse af medicin. Mennesker, der ophøre med at anvende deres medicin er den hyppigste årsag til tilbagefald med bipolare patienter. Grupperne også gøre det muligt for enkelt til at føle sig en del af et fællesskab og dette medvirker til at mindske følelsen af isolation.

Kunstterapi er en anden måde at forhindre tilbagefald. Folk opfordres til at udtrykke deres følelser og følelser gennem forskellige kunst medier. Klasser er holdt i Fællesskabet eller på en mental sundhed facilitet. Der afholdes ofte kunstudstillinger til at vise den enkeltes kunstværker. Mennesker, der oplever bipolar er ofte meget begavet med selvstændige udtryk og brug af maling, keramik og andre kunst medier.

Holde en daglig dagbog over hvordan du føler, og hvis et mønster begynder at vises af mulige tilbagefald, så det anbefales, at du kalder din mentale sundhed terapeut straks.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com