Hvordan man kan spore vitale tegn som en funktion af omsorgsgivende af familien

12/16/2010 by admin

Hvordan man kan spore vitale tegn som en funktion af omsorgsgivende af familien

Mange gange et familiemedlem har brug for lægehjælp og dokumentation, men har ingen grund til at være på hospitalet og væk fra hjemmet. Dette er når familie (en partner eller ven) kan tage traditionelle målinger kaldet "vitals" og skrive dem ned for at registrere patientens fremskridt. Patienten selv kan ikke tage vitals fordi man ikke kan effektivt bedømme deres egen vitals.

Instruktioner

• Købe en tablet til at optage dagligt (eller hvor mange om dagen) vitals lægen har anmodet om. Gøre denne tablet til vitals kun og dedikerer det til denne opgave. Holde det ret af det udstyr, du bruger til at tage de afgørende behandlinger.

• Tage patientens temperatur ved en mundtlig, øre eller anal termometer. Den digitale oplæste vil give dig temperaturen af patienten.

• Tage blodtrykket læsning ved hjælp af en blodtryksmaaler. Disse sælges i stof og super butikker og det er bedst at købe den slags, der fungerer automatisk ved at sætte patientens arm i manchetten, som anvist og trykke på en knap til at puste og får en læsning. En blodtryksmaaler, der er den traditionelle manuelle manchet, ligesom i lægens kontor, er også solgt i butikker, men du skal være uddannet hvad til at lytte til og hvordan man manuelt lade luften pres release fra den manuelle version.

• Find patientens puls på indersiden (mod kroppen) side af håndleddet. Under tommelfingeren omkring to inches ned. Du vil kunne mærke presset fra blodet dunkende mod huden, som det pumper gennem kroppen. Brug et stopur eller se med feje brugte og tælle hvor mange stød du føler mod din egen tommelfinger som hjertet slår i 30 sekunder. Dobbelt så mange at få puls per 60 sekunder.

• Uddannet medicinske assistenter har lært at tælle respirations (vejrtrækninger), som de tage pulsen, fordi en patient bliver bevidste om deres vejrtrækning, når de kender nogen tæller det. Det er svært at gøre i første omgang. Når du begynder, bare tælle antallet af vejrtrækninger du ser da brystet stiger og falder med patientens vejrtrækning, mens du samtale eller skrive i de andre vitals.

• Skriv hver enkelt af disse vitals ned med datoen og dine initialer. Ingen gennemsnit eller forventede vitalfunktioner normer får her fordi din læge bør guide dig på hvad er korrekt og hvad de leder efter i patienten. Dit job er ikke at fortolke, men blot at registrere.

Tips & advarsler

  • Sørg for du har den rigtige termometer i den korrekte blænde (mund, øre eller anus) for en nøjagtig aflæsning.

Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com