Aloe Vera afgiftningssymptomer

12/09/2010 by admin

Aloe vera planten har været anvendt til at støtte afgiftning i mange år. Den indvendige foring af bladene bruges som et afføringsmiddel, mens det gelatinøse gel mellem bladene bruges udvortes på hud.Aloe vera er tilgængelig som en tablet, kapsel eller kunne bogstaveligt høstes fra en plante derhjemme, tørret og omhyggeligt hakket til et fint pulver. Være din aloe vera ikke er blevet dyrket med pesticider, men.Afgiftningssymptomer er designet til at rense kolonet. Som med enhver afgiftning program, nogle mennesker, der er "giftige", eller ikke har undergået en styret udrensning program før, kan opleve hovedpine, influenza-lignende symptomer eller andre mindre ubehag for nogle få til flere dage.Konsultere din læge eller sundhedsplejerske inden brug aloe vera til en styret afgiftning program.

Identifikation

Aloe vera er nemt dyrkes i haver eller endda indendørs og er nem at holde i køkkenet.Aloe vera bruges til en styret afvænning kan købes i helsekost butikker eller online.Sin latinske navne omfatter Aloe Africana, Aloe arborescens, Aloe barbadensis, Aloe spicata og bitre aloe. Disse henviser til forskellige typer af aloe vera planter.Kapsler for kolon udrensning kan foretages fra en eller flere forskellige typer af aloe vera.

Betydning

Regelmæssig, instrueret afgiftning programmer er kendetegnende for alternativ medicin. Ikke alle bør gøre det, som det kan skabe stor abdominal kramper eller smerter for nogle mennesker. Meget overvægtige mennesker eller folk med en historie af irritabel tyktarm (IBS), for eksempel, bør konsultere deres læge først.Brug aloe vera som en mild afførende kan nemt rydde op mindre forstoppelse. Dette er vigtigt, da det er en praktisk måde at håndtere en lejlighedsvis men vigtigt sundhedsproblem.Folk kan spise for meget eller rejse og spise uvante mad, der er svært at fordøje. Hvis du springer mere end en dag uden at have en regelmæssig afføring, du sikkert vil ikke føle sig godt: ved hjælp af aloe vera i disse tilfælde bør gøre tricket.Tilpasse din kost- og motionsvaner langsigtede kan hjælpe dig med at undgå forstoppelse uden at påberåbe aloe vera eller andre laksantia.

fordele

Ifølge National Institutes of Health (NIH), er tørrede aloe vera blade en slags "tørret latex... der har traditionelt været brugt som en mundtlig afføringsmiddel."NIH også, at "der er stærke videnskabelige beviser til støtte for de afførende egenskaber af aloe latex, baseret på veletablerede rensende egenskaber af anthroquinone glykosider (fundet i aloe latex)."Generelt, kan en sund person forbruge aloe vera for kolon udrensning hvis hun følger nøje etiketterne på aloe vera-produkt.Folk søger ud afgiftning programmer til at tabe sig, for at lindre lejlighedsvise mindre forstoppelse eller som en regelmæssig praksis gjort to eller tre gange om året. For eksempel er det almindeligt, at nogle mennesker til at gennemgå en direkte detox program mellem årstiderne.

Misforståelser

Den primære misforståelse er at tro, at man kan vende en levetid på usunde spisevaner, der resulterer i alvorlige forstoppelse og vægtøgning fra ved hjælp af aloe vera som en afføringsmiddel og sulter.Dette er klart et ekstremt eksempel, men hvis du bruger afføringsmidler at tabe sig, blive advaret. Se din læge i stedet for en vurdering og rådgivning.Afføringsmidler af enhver type kan være vanedannende og svække kolonet og reducere peristaltiske handling, eller ens normale evne til at have afføring hver dag.

Forebyggelse/løsning

Hvis du er alvorligt forstoppet eller have regelmæssige anfald af fordøjelsesbesvær, luft i maven eller har en historie af irritabel tarm syndrom, se din læge.Disse sundhedsspørgsmål bør ikke være "løst" ved at tage afføringsmidler, hvilket kan resultere i en smertefuld afgiftning eller ufuldstændig udrensning, der vil efterlade dig følelse værre.Du kan have til at gå til en kolon hydrotherapist forsigtigt fjerne mave-tarmkanalen eller blive i et hospital for at lindre svær påvirket forstoppelse.Hvis du tager aloe vera til en styret afgiftning program, Følg etiketten retninger. Hvis du synes du har en løs afføring eller er elendige, reducere din dosering og ikke bruger for mere end én dag.Hvis dine symptomer fortsætter, se din læge. Bo godt hydrerede ved at drikke masser af væske (ikke sodavand eller en kop kaffe).


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com